2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 84 پست
ایندفعه همین کارو میکنم. با هم میزارم بپزه. فقط سبزی رو چند ساعت سرخ کنم؟ من چشمی متوجه نمیشم. بعد خ ...

اصلا به ساعت نیس احتمالا شعلت خیلی کمه،نمیگم خیلی زیاد کن متوسط باشه بالا سرش وایسا ،من بیست دقیقه سرخ میکنم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
در ضمن قورمه سبزی نه رب انار  میخاد نه رب گوجه میخاد نه تمرهندی،حتی به گوشتتم زیاد ادویه نزن،فق ...

این بر میگرده به سلیقه افراد 

بعضیا یک قاشق رب میزنن مزش هم خوب میشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت سرخ میکنم. بیشتر از این بزارم؟ روغن هم به نظر خودم زیاد میریزم ولی بازم روغن پس ن ...

روغن مایع بریز، روغن جامد باشه نمیاد روی روی خورش

ایرانی با پرچم اسرائیل بییییی ناااااامووووووسه میم مثل میناب.💪رهبرم سید مجتبی💪 مرگ بر شمر و یزید مرگ بر کاخ سفید آقایان خیلی غلط میکنند درخواست دوستی میدهند

این بر میگرده به سلیقه افراد  بعضیا یک قاشق رب میزنن مزش هم خوب میشه

اصل غذا نمیخاد اینا من دراوردیه که تغییرش میدن چون رو مزش اثر میذاره

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
نوش جان. اینقدر عکس خورشاتون خوب بود. من عکس خورشمو پاک کردم 😅😂

بذار اب خورشتت بره تنگ اب بشه یکم شنبلیله شرخ کن بریز توش درست میشه

اصلا به ساعت نیس احتمالا شعلت خیلی کمه،نمیگم خیلی زیاد کن متوسط باشه بالا سرش وایسا ،من بیست دقیقه س ...

اولش سبزی خیلی آب میندازه. زیرشو کم میکنم. وقتی بخار شد و روغن ریختم شعله رو متوسط میکنم و تقریبا بالاسرش میمونم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الان یه نفر دیگه هم همینطوری گفت بپزم. همه همزمان از اول. من مرحله ای میریختم موادشو. فقط ۲۰ دقیقه ک ...

نه کم نیست بالا سرش وایسا شعلتو بیشتر کن ولی مراقب باش نسوزه همه رو هم با هم بریزی عالی میشه