2821
2789
عنوان

قورمه سبزی

1172 بازدید | 84 پست

اساتید قورمه سبزی پز، چرا قورمه سبزی من هیچوقت سیاه نمیشه. سبزیش رو با روغن جامد و کره سرخ میکنم و طولانی مدت. ولی بازم مثل رستوران نمیشه و روغن پس نمیده خیلی. دوست دارم رنگ قورمه ام تیره بشه. راز و رمزتون چیه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه خوب سرخ کنی و خوب روغن بریزی خوب میشه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شعله کم میزارم چند ساعت جوش بخوره جات قالی دیروز درست کردم قشنگ روش روغن بود

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
اگه خوب سرخ کنی و خوب روغن بریزی خوب میشه

حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت سرخ میکنم. بیشتر از این بزارم؟ روغن هم به نظر خودم زیاد میریزم ولی بازم روغن پس نمیده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
رب انار بزن

مزه اش ملس نمیشه؟ یهو بشه شبیه فسنجون

با شعله کم میزارم چند ساعت جوش بخوره جات قالی دیروز درست کردم قشنگ روش روغن بود

نوش جان، منم ۵، ۶ ساعت میزارم. ولی بازم به دلم نمیشینه 

نوش جان، منم ۵، ۶ ساعت میزارم. ولی بازم به دلم نمیشینه 

نمیدونم والله من کار خاصی نمیکم 

سبزیو حسابی سرخ میکنم بعد گوشتو با لوبیا قرمزو سبزی دوباره تفت میدم بعد ابجوش میریزم میزارم قشنگ جا بیوفته 

نیم ساعت ک مونده خاموش کنم ابنارنج و ابغوره میریزم توش

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
نمیدونم والله من کار خاصی نمیکم  سبزیو حسابی سرخ میکنم بعد گوشتو با لوبیا قرمزو سبزی دوباره تف ...

همه رو با هم میریزی؟ من اول گوشت، وقتی تقریبا نیم پز شد، لوبیا. سبزی هم یک ساعت آخر. اونجوری گوشتت خوب میپزه؟ 

همه رو با هم میریزی؟ من اول گوشت، وقتی تقریبا نیم پز شد، لوبیا. سبزی هم یک ساعت آخر. اونجوری گوشتت خ ...

اره حداقل ۴ساعت میزارم قشنگ بجوشه 

بچه ها چن ساعت میزارید قرمتون بپزه؟

سه ساعت

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
نه. یه قاشق خیلیم خوب میکنه،ایمو عمانیم یادت نره

مرسی عزیزم. توی خورش امروزم میریزم ببینم چطور میشه.  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز