2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 84 پست

دیروز روغن بیشتر داشت 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
عکس قورمه الانم. اینقدر زحمت کشیدم ولی بازم سبزه و بی روغن

خیلی باید جوش کنه تا جاذبیوفته انگار هنوز خیلی کار داره

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیروز روغن بیشتر داشت 

اوووف، نوش جون. من اینجوری میخوام. منظورم این مدلی هست 🥺

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ما شمالیا تو قرمه گوجه هم میندازیم تعجب نکنید

اوووف، نوش جون. من اینجوری میخوام. منظورم این مدلی هست 🥺

سبزیتو بیشتر سرخ کن

خیلی باید جوش کنه تا جاذبیوفته انگار هنوز خیلی کار داره

از دیشب گوشتش رو گذاشتم بپزه. لوبیا رو هم صبح ریختم. بازم آب و دونش جداست 🤐

فک کنم باید برم دوره ببینم 🥲

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
از دیشب گوشتش رو گذاشتم بپزه. لوبیا رو هم صبح ریختم. بازم آب و دونش جداست 🤐 فک کنم باید برم دوره ب ...

مادرشوهر من مثل شما درست میکنه اصلا خوب نمیشه 

حالا یبار مثل من درست کن ببین چی میشه 

عکس قورمه الانم. اینقدر زحمت کشیدم ولی بازم سبزه و بی روغن

خب این هونز اب داره سبزیش وقتی توو ابه سبزه سیاه ک نمیشه روغنش سیاه میشه،بیا با این دستور من بپز،من سبزی رو ۲۰دیقه سرخ میکنم باید روغن بیشتر از غذاهای دیگه بریزی،بعد گوشت رو با پیاز تفت میدم بعد لوبیا قرمز از قبل خیس شده رو تفت میدم بعد سبزی رو میریزم روو گوشتا و با لیموعمانی پرب زودپز رو میذارم یساعت ک پخت خاموش میکنم و بقیه مراحل با شعله کن،الان رو هیترم میذارم اروم اروم جا میفته،کلا سه ساعت میذارم عالی میشه،اخرای پخت میتونی شنبلیله خشک بریزی،اگه قورمت روغنش کمه بیا یکم شنبلیله توو روغن بریز مثه نعپا داغ سریع بردغر بعد بذیز توو خورشت عالی میشه حواست باشه نسوزه شنبلیله که تلخ میشه زیادم نریز یه قاشق غذاخوری،الان عکس قورمه سبزیمو میذارم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
ما شمالیا تو قرمه گوجه هم میندازیم تعجب نکنید

چه کردین شما. شوهر منم رشتی هست. مادرشوهرم بادمجون سرخ شده هم گاهی میندازه علاوه بر گوجه 😋

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
مادرشوهر من مثل شما درست میکنه اصلا خوب نمیشه  حالا یبار مثل من درست کن ببین چی میشه

ایندفعه همین کارو میکنم. با هم میزارم بپزه. فقط سبزی رو چند ساعت سرخ کنم؟ من چشمی متوجه نمیشم. بعد خورش درست میکنم میبینم کم سرخ کردم 

در ضمن قورمه سبزی نه رب انار  میخاد نه رب گوجه میخاد نه تمرهندی،حتی به گوشتتم زیاد ادویه نزن،فقط لیموعمانی

خب این هونز اب داره سبزیش وقتی توو ابه سبزه سیاه ک نمیشه روغنش سیاه میشه،بیا با این دستور من بپز،من ...

الان یه نفر دیگه هم همینطوری گفت بپزم. همه همزمان از اول. من مرحله ای میریختم موادشو. فقط ۲۰ دقیقه کم نیست برای سبزی سرخ کردن؟

ایندفعه همین کارو میکنم. با هم میزارم بپزه. فقط سبزی رو چند ساعت سرخ کنم؟ من چشمی متوجه نمیشم. بعد خ ...

ماهم با هم میزاریم میپزه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

نوش جان. اینقدر عکس خورشاتون خوب بود. من عکس خورشمو پاک کردم 😅😂