2777
2789

قضیه جدایی دوستمو‌که تعریف کردم چند تاپبک پیش  (دعواشون شده بود خانواده دوستم گوشی دوستمو گرفتن اینا قصدشون ازدواج  بود) منم این مدت شدم کبوتر نامه رسان این دو تا تا ببینم اشتی میکنن یا نا چون هر دو طرف ازم خواهش کردن بخدا با پسر جز سلام علیک نگفتیم اونم فقط ابجی صدام میزنه پسر  مودبیه اما دوستم تکلیفش مشخص نیس  میگه دوسش دارم اما  انگار فقط بخاطر ثروت خانواده پسرس و طلا و لباسایی که پسر میخره و اینکه قصدش برای ازدواج جدیه  بهش میگم خب بگو  من چی بگم بهش منم خسته کردین میگه اخه نمی دونم  ادم عاشق نمیدونه چی میخواد میگه ببینم کنکورم چی میسه تا اونجا که فهمیدم قبول شه ردش کنه نا  بیاد خاستگاریش  حالا بگذریم از این میگم من چیکار کنم چی بگم  یجورایی با پوزخند و قهقه میگه نمز دونم نگهش دار برا خودت   بهم بر خورد بقیش مینویسم 

چیزی نگفتم تو شک بودم میخوام ب پسر پیام ب م بگم  شما واقعا اگه قصد داشته باشید باهم حرف بزنید موقعیتشو پیدا میکنید دیگه نیازی ب من نیس ولی انگار تکلیفتون مشخص نیس  منم نمی خوام بعد ها حرف بشه بگن فلانی و فلانی باهمن هیچی از هیچ کس بعید نیس بگم یا نا شما چیز بهتری بلدید بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان