2821
2789
سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۵هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

گلم ده تا خوندم الهی مشکلتون حل بشه منم دعا کن قضیه خواستگاریم به خوشی تموم شه وخوشبخت بشم❤️

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ده تا خوندم الهی مشکلتون حل بشه منم دعا کن قضیه خواستگاریم به خوشی تموم شه وخوشبخت بشم❤️

خیلی لطف کردید

من از عمق وجود خود خدایم را صدا کردم‌
نمی‌دانم چه می‌خواهی.
ولی برای تو
برای رفع غمهایت
برای قلب زیبایت
برای آرزوهایت
به درگاهش دعا کردم و می‌دانم خدا از آرزوهایت خبر دارد
یقین دارم دعاهایم اثر دارد🤲💌🪄

یعنی همش رووهرروز بخونی هرمشکلی داری حل میشه

چنتا ایه کوچیکه شاید 5 دیقه وقت بگیره 

راستش من ازش نتیجه دیدم خیلی باحاله بخون خودت متوجه میشی چطوری کارات روبراه میشه

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

چنتا ایه کوچیکه شاید 5 دیقه وقت بگیره  راستش من ازش نتیجه دیدم خیلی باحاله بخون خودت متوجه میش ...

همه اون سوره ها کامل بخونم دیگه ؟ 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
چقدر معتقدی! من می‌خوام یه کار خوب برام پیدا بشه چه دعایی بخونم چیکار کنم خیلی نا امیدم از استرس و ن ...

خیلی زیاد من اینا یکی تو اینستا بهم گفت بخون واگه به انچه خواستی نرسیدی بیا بمن بد بگو منم خوندم ونتیجه دیدم درضمن این کد را بخون 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

همه اون سوره ها کامل بخونم دیگه ؟ 

به

ایشالله گره کور زندگی تک تک ادما باز بشه الهی اراامش/امید/سلامتی/پول/بچه البته خیلی اشتباهه با این ...

عزیزم سلام من ۴۰ بار دیگه براتون خوندم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
ای جااااانم💌 خیرش برگرده توو زندگیتون✨🤲 خدارو قسم میدم خودش به فریادت برسه که فکرشم نکنی که حاجت ...

ممنون عزیزدلم زندگی من فقط با معجزه خدای مهربون درست میشه توکلم به خودشه و دعاهات نوری میشه توقلبم🌷🌷

ای جااااانم💌 خیرش برگرده توو زندگیتون✨🤲 خدارو قسم میدم خودش به فریادت برسه که فکرشم نکنی که حاجت ...

سلام عزیزم من امروز ۵۰ بار براتون خوندم ان شاالله هرچه زودتر حاجت روا بشین 

سلام عزیزم من امروز ۵۰ بار براتون خوندم ان شاالله هرچه زودتر حاجت روا بشین 

سلام دورت بگردم 

دردت توو سرم اخه،مرسی مهربون دختر💌🫂خدابه دلت نگاه کنه الهی امین عزیزدلممممم

تموم زندگی م شده فقط دعا که گره از کار نامزدم احمد رفع بشه هیچی از خدا نمیخوام فقط میخوام مشکلش حل بشه خیلی زود دادگاه به نفعش تموم بشه و ماشینشو بهش بدن سر عقل بیاد بچسبه به زندگی وکار و یه دختر خوب بعد من خدا بذاره🥲🤲

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز