2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ایتا داری ی لینک کانال بدم بهت ب ادمینش پیام بده مشکلتو بگو بر اساس اون ختم میده خیلیا حاجت روا شدن 

هزینه نداره ها 

فقط باید ب بقیه معرفی کنی کانالو بعد از ختمش استفاده کنی 

تو خود کانالم کلی ختمای مختلف هس

برای کنکورم دعا کنید

هر کی دعا کنه خدا هرچیزی میخواد بهش بدهههههه

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۵هزارتاشو خوندم

میشه ارتون خواهش کنم به نیت همسرم احمد هرتعداد که درتوانتونه سوره حمد بخونید

√√√√اخه میگن دعای دسته جمعی خیلی حاجت میده

ممنون میشم حتی شده یه دونه بفرستید شاید خدا صدای شمارو شنید این گره کور از زندگی ما بازبشه اگه ممکنه تعداد رو بفرمایید که یادداشت کنم🪄

الهی صد برابر خیر و برکت سوره حمد برگرده توو زندگیتون🌱🥲🤍🕊🤲

مسئله ی ذهنتون رو درگیر کرده بفرمایید موضوعش رو واستون دعاهای مجرب بفرستم ممنون میشم توو ختم منم کمک کنید

سلام عزیزم من ۱۴ تا میخونم ان شاالله حاجت روا بشی 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
برای مشکلات کوچیکم دعای نی نی سایتیها مشکل بزرگم حل نشده خدارنمیخواد

این چنتا سوره را هرروز بخون 

به بهترین شکل حل میشه ببین کجا بهت گفتم 

مزمل 

طلاق

انشراح

واقعه

زاریات

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

آره دارم گلم بفرس

بیا عشقم

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6900حاجت روایی