این چنتا سوره را هرروز بخون به بهترین شکل حل میشه ببین کجا بهت گفتم مزمل طلا ...
یعنی همش رووهرروز بخونی هرمشکلی داری حل میشه
خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
[QUOTE=269835167]من ۵۰ تا میخونم[/QUOTE سلام ممنونم مهربونم✨🪄 دعا میکنم مرغ آمین بیایدو بر آرزوهای ...
عزیزم شرمنده من ۱۴ بار براتون خوندم ریپلی نکردمفقط گفتم ک تو تعدادتون بشمرین اگر یادم بمونه هرروز میخونم براتون فقط شرمنده چون خودم ختم دارم بیشتر نمیتونم بردارم
خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
دعا می کنم زیباترین گل ها در پیش چشم هایت و بهترین دعا ها بدرقه راهت باشند دوست مهربان من.ممنونم یه ...
عزیزمالان ۱۴ بار خوندم
سعی میکنم هرروز ۱۴ بار بخونم و اگرشد بیشتر و بهتون اطلاع میدم ک توی شمارشتون اشتباه نشع
اخه دورتون بگردم ممنونم ازتون زحمت میشه لطف میکنید یه دنیا ممنونم🥲💌
ن عزیزم امیدوارم مشکلتون خیلی زود به خیر حل بشه
ایشالله گره کور زندگی تک تک ادما باز بشه الهی اراامش/امید/سلامتی/پول/بچه البته خیلی اشتباهه با این ...
ان شاالله و یه دعای دیگه همه عاشقا هم به هم برسن بیگناهی بیگناهها معلوم بشه
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77 به این گروه یه سر بزن کلی دعای خوب توو گروه می ...
ممنون عزیزم مشکل من معجزه خدا رو میخواد فقط رفتم تو کانالشون اما نتیجه نگرفتم سپردم به خدا مطمئنم خودش برام برآورده میکنه