2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه چی حل میشه به بهترین شکل  همه چی که مادی نیست  حتی گفتگو بین دوطرف

چقدر معتقدی! من می‌خوام یه کار خوب برام پیدا بشه چه دعایی بخونم چیکار کنم خیلی نا امیدم از استرس و ناراحتی حجم موهام نصف شده 

این چنتا سوره را هرروز بخون  به بهترین شکل حل میشه ببین کجا بهت گفتم  مزمل  طلا ...

یعنی همش رووهرروز بخونی هرمشکلی داری حل میشه

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
[QUOTE=269835167]من ۵۰ تا میخونم[/QUOTE سلام ممنونم مهربونم✨🪄 دعا میکنم مرغ آمین بیایدو بر آرزوهای ...

عزیزم شرمنده من ۱۴ بار براتون خوندم ریپلی نکردم‌فقط گفتم ک تو تعدادتون بشمرین اگر یادم بمونه هرروز میخونم براتون فقط شرمنده چون خودم ختم دارم بیشتر نمیتونم بردارم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزم شرمنده من ۱۴ بار براتون خوندم ریپلی نکردم‌فقط گفتم ک تو تعدادتون بشمرین اگر یادم بمونه هرروز م ...

دعا می کنم زیباترین گل ها در پیش چشم هایت و بهترین دعا ها بدرقه راهت باشند دوست مهربان من.ممنونم یه دنیا

ولی ببخشید متوجه نشدم چی شد چون میخوام یادداشت کنم، کلا14بار بنویسم!

دعا می کنم زیباترین گل ها در پیش چشم هایت و بهترین دعا ها بدرقه راهت باشند دوست مهربان من.ممنونم یه ...

عزیزم‌الان ۱۴ بار خوندم 

سعی میکنم هرروز ۱۴ بار بخونم و اگرشد بیشتر و بهتون اطلاع میدم ک توی شمارشتون اشتباه نشع 

عزیزم‌الان ۱۴ بار خوندم  سعی میکنم هرروز ۱۴ بار بخونم و اگرشد بیشتر و بهتون اطلاع میدم ک توی ش ...

اخه دورتون بگردم ممنونم ازتون

زحمت میشه لطف میکنید یه دنیا ممنونم🥲💌

اخه دورتون بگردم ممنونم ازتون زحمت میشه لطف میکنید یه دنیا ممنونم🥲💌

ن عزیزم امیدوارم مشکلتون خیلی زود به خیر حل بشه 

ن عزیزم امیدوارم مشکلتون خیلی زود به خیر حل بشه 

ایشالله گره کور زندگی تک تک ادما باز بشه

الهی اراامش/امید/سلامتی/پول/بچه البته خیلی اشتباهه با این اوضاع مملکت/خونه/ماشین/همسر مطلوب

هرچییییییییییی هرکجای این دنیا وجود داره بهترینش رو سر راهش بذاره🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ایشالله گره کور زندگی تک تک ادما باز بشه الهی اراامش/امید/سلامتی/پول/بچه البته خیلی اشتباهه با این ...

ان شاالله و یه دعای دیگه همه عاشقا هم به هم برسن بیگناهی بیگناهها معلوم بشه 

ان شاالله و یه دعای دیگه همه عاشقا هم به هم برسن بیگناهی بیگناهها معلوم بشه 

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

به این گروه یه سر بزن کلی دعای خوب توو گروه میذاره سرچ کن نسبت به حاجتت و بخون

یا

بهشون پیام بده مشکلتو بگو ختم بده

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77 به این گروه یه سر بزن کلی دعای خوب توو گروه می ...

ممنون عزیزم مشکل من معجزه خدا رو میخواد فقط رفتم تو کانالشون اما نتیجه نگرفتم سپردم به خدا مطمئنم خودش برام برآورده میکنه

ممنون عزیزم مشکل من معجزه خدا رو میخواد فقط رفتم تو کانالشون اما نتیجه نگرفتم سپردم به خدا مطمئنم خو ...

اگه خواستی عشقت برگرده اینو با کپشن بخون

پیج دعا و....خودمه خیلیا ج گرفتن

https://www.instagram.com/p/CIoO7IbBQPK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز