2777
2789
سلام دورت بگردم  دردت توو سرم اخه،مرسی مهربون دختر💌🫂خدابه دلت نگاه کنه الهی امین عزیزدلممممم ...

ان شاالله ک حاجتت زودی روا بشه عزیزم اما چرا یه دختر دیگه متوجه نشدم ولی امیدوارم بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
ان شاالله ک حاجتت زودی روا بشه عزیزم اما چرا یه دختر دیگه متوجه نشدم ولی امیدوارم بهترینا نصیب قلب م ...

چون خیلی منو اذیت کرده ، چندسال اعتیاد داشت هربار ترک کرد باز برگشت، چندبار با زنای بزرگتر از خودش بهم خیانت کرد، وووووو.......

دیگه دوسش ندارم فقط میخوام این گره باز بشه و برم از زندگیش

الهی هیچ کس با روزایی که من دیدم و تجربه کردم رو نبینه خدا به فریاد همه برسه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون خیلی منو اذیت کرده ، چندسال اعتیاد داشت هربار ترک کرد باز برگشت، چندبار با زنای بزرگتر از خودش ب ...

عزیزدلم ان شاالله ک هرچه زودتر مشکلت حل بشه و بعدش غرق خوشبختی بشه زندگیت 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزدلم ان شاالله ک هرچه زودتر مشکلت حل بشه و بعدش غرق خوشبختی بشه زندگیت 

ممنونم عزیزم، الهی خدا خودش محافظ و مراقب ثانیه هامون باشه 

الهی ریشه اعتیاد و رفیق بازی و خیانت از زندگی همه دور بمونه

الهی خدا به فریاد دل بی کس برسه

الهی خدا مراقب ادما باشه و پشت و پناه دل بی کسا باشه🤲🤲🤲🤲🤲

سلام دورت بگردم  دردت توو سرم اخه،مرسی مهربون دختر💌🫂خدابه دلت نگاه کنه الهی امین عزیزدلممممم ...

سلام عزیزم من این چندروز یکم شلوع بودم بهت پیام‌ندادم گلم ۶۴ بار دیگه حمد به نیت نامزدت خوندم ان‌شاالله زودتر گره زندگیت باز بشه 

سلام عزیزم من این چندروز یکم شلوع بودم بهت پیام‌ندادم گلم ۶۴ بار دیگه حمد به نیت نامزدت خوندم ان‌شاا ...

سلام عزیزدلم من فداتون بشم اخه افتادید توو زحمت

تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها را؛ زیرا خوشی آن است که تو می خواهی؛ و خوبی آن است که خدا برای تو می خواهد🪄🌷زندگیتون در ارامش🤲💌

سلام عزیزدلم من فداتون بشم اخه افتادید توو زحمت   تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها ...

سلام گلم ن بابا دلم میخواد بتونم بهتون کمک کنم میدونم شرایط سختی رو تجربه کردی دلم میخواد زودتر به ارامش برسی 

وچقدر دعات به دل میشینه چقدر دلم‌میخواددخدا خواستم رو حاجتم رو بهم‌بده من هیچ چیز دیگه ای نمیخوام خواستم رو باهمه سختیاش دوست دارم 

سلام گلم ن بابا دلم میخواد بتونم بهتون کمک کنم میدونم شرایط سختی رو تجربه کردی دلم میخواد زودتر به ا ...

ای جانم،الهی هرچی که هست و دوس داری بشه🤲🪄🧚‍♀️

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ،،،

ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ،ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ!

ﺩﻋﺎ کنیم که ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ

ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ، ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ، ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ!

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ، ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ!

ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ،حکمت خدا ، با آرزوهامون یکی باشه…

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۵هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

۵۰ تا سهم من.انشالله به حاجت دلت برسی.تو رو خدا شما هم برای من خیلی دعا کن.تا به آرامش برسم و عشق و محبت بین من و شوهرم زیاد بشه و رد پای یکی دیگه از زندگیمون پاک بشه.خیلی دعا کن نیاز دارم

راستی این پیج منه دوس داشتید فالو کنید✨🪄 nail.eyelash.maryam https://www.instagram.com/p/C ...

من اینستا ندارم متاسفانه

۵۰ تا سهم من.انشالله به حاجت دلت برسی.تو رو خدا شما هم برای من خیلی دعا کن.تا به آرامش برسم و عشق و ...

الهی فداتون بشم، ممنونم لطف کردید الهی صد برابر خیر و برکت تعداد سوره حمدی که خوندید برگرده به زندگبتون و خودش دستتو بگیره و از تموم ادما بی نیازت کنه🤲🤲الهی آمین

‏پروردگارا یاری‌کن قلبی را که در آرزوی چیزی‌ست،که در تقدیرش نیست🧚‍♀️خدایا گشایشی ایجاد کن،برای دلهایی که بابغض صدایت میزنند✨🤲آمیـــن یا رَبَّ خدا را چه دیدی...شاید فردا بشودهمان روزی که یک عمر آرزویش میکردی🪄🪄🪄

۵۰ تا سهم من.انشالله به حاجت دلت برسی.تو رو خدا شما هم برای من خیلی دعا کن.تا به آرامش برسم و عشق و ...

اگه اینستا دارید،یه سری دعا قرانی و یا نامه به فرشته توو پیج م گذاشتم شاید کمکتون کنه 

narges_1397_7_19

اگه جواب گرفتید از هرکدومش یه صلوات واسه ارامش مامان بابام بفرستید

توضیحات رو هم داخل کپشن نوشتم🪄💌