2777
2789

سلام، وزنم زیاد نیس خوبه، ولی خب کلا میخام خیلی لاغر بشم، یه چند کیلویی با سابلیمینال اومدم پایین البته....

میشه بگید برا لاغری سریع روزی چند کالری بخورم؟چه ورزشایی انجام بدم؟سختیش مهم نیست همه رو رعایت میکنم💖چای سبز هم هرروز میخورم

حقیقتش یه هفتس ک رژیمم ورزشم میکنم ولی اونقدر وزن کم نکردم، طبیعیه ؟ناامید نشم؟☹

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

سابلیمینال واقعا تاثیر داشت؟

میشه بگین از کجا گرفتین

من خیلی دنبال سابلیمینال معتبر میگردم که تاثیر داشته باشه

خوشحال میشم بگی🥺

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

ببین رژیم نگیر...رژیم گرفتم ماه پیش الان غذا میبینم حالم بد میشه و وقتی میخورم احساس میکنم مریضم 

اگه رژیم میگیری هم رژیم درست حسابی بگیر و بیشتر ورزش کن 

رژیم های گوگل رو نگیریی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابلیمینال واقعا تاثیر داشت؟ میشه بگین از کجا گرفتین من خیلی دنبال سابلیمینال معتبر میگردم که تاثی ...

من از کانال یوتوب موزا مورف گرفتم واقعا عالی بود، البته باور هم خیلی تاثیر داره

من ساب لبش رو هم گوش کردم واقعا حس میکنم حجم گرفته لبم با اینکه فقط ۳ روز گوش دادم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
ببین رژیم نگیر...رژیم گرفتم ماه پیش الان غذا میبینم حالم بد میشه و وقتی میخورم احساس میکنم مریضم&nbs ...

نه رژیم منظورم اینه ک خیلی کم میخورم ولی خو میخام زود تاثیر بگیرم ☹

من از کانال یوتوب موزا مورف گرفتم واقعا عالی بود، البته باور هم خیلی تاثیر داره من ساب لبش رو هم گو ...

برای گوچیک شدن دماغ نداره؟؟😢

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
من از کانال یوتوب موزا مورف گرفتم واقعا عالی بود، البته باور هم خیلی تاثیر داره من ساب لبش رو هم گو ...

چه جالب😍 ممنون که گفتی گلم❤

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

کانال تلگرامی سراغ نداری؟؟

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
برای گوچیک شدن دماغ نداره؟؟😢

داره ولی من گوش نکردم، میخام عمل کنم تابستون دارم رو مخ بابام کار میکنم

چه جالب😍 ممنون که گفتی گلم❤

خواشه میکنم💗

کانال تلگرامی سراغ نداری؟؟

ن متاسفانه من ایرانیا رو اونقدد قبول ندارم

نه رژیم منظورم اینه ک خیلی کم میخورم ولی خو میخام زود تاثیر بگیرم ☹

غذاتو زیاد تر کن و روزی 12 لیوان آب بخور ورزشم بکن و اونجوری که من شنیدم اگه صبحا تو قهوه یه مقدار کره بریزی چربی سوزی میکنه امتحانش کن ( اسهال میگیری 😭😭💀 )

غذاتو زیاد تر کن و روزی 12 لیوان آب بخور ورزشم بکن و اونجوری که من شنیدم اگه صبحا تو قهوه یه مقدار ک ...

عاو من ب قهوه اعتیاد دارم بخاطر همین مامانم اینا نمیزارن بخورم دیگه😂😂ببین یه راهی بهم بگو که تا ۲ ماه ۶ کیلو بیام پایین ،اصلا مهم نیست سخت بودنش چون رعایت میکنم فقط بدونم جواب میده کافیه

صبحونه نخور لاغرمیشی

من کلا از صبونه بدم میاد😂ولی از هرکی شنیدم میگه شام و حذف کن صبونه خیلی مهمه