2777
2789
عنوان

میخام زود ۵ ۶ کیلو بیام پایین،میشه بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 48 پست
استارتر چند مدت و روزی چندبار گوش دادی؟ چند کیلو لاغر کردی؟

من ۲ هفته ای گوش کردم البته مرتب نبود قاطی پاتی ولی جواب داد و حدود ۳ کیلو کم کردم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲ هفته ای گوش کردم البته مرتب نبود قاطی پاتی ولی جواب داد و حدود ۳ کیلو کم کردم

اینه؟؟؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

رژیم اینا هم میگرفتی یا فقط تنها با ساب کم کردی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
ن متاسفانه من ایرانیا رو اونقدد قبول ندارم

میشه چندتا ساب  رو باهم گوش کرد.

یاباید یکی یکی بعد ازدیدن نتیجه رفت سراغ ساب دیگه ای؟؟؟

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
من سیستم ایمنی بدنم خیلی قویه طوری ک ۶ ساله مریض نشدم و ویروس نگرفتم اونم مدیون گوشم هیتم ک عفونت ها ...

خداروشکر، ولی خرابش نکن، امیدوارم همیشه سلامت باشی

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
تو روز فقط ناهار بخور و زیادم نخور شبا هم کرفس رو بشور بخور اگه خالی بدت میاد آبلیمو بزن بخور و ورزش ...

میسیییی

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
اینه؟؟؟

فک کنم اره خیلی وقت پیش دانلود کردم

رژیم اینا هم میگرفتی یا فقط تنها با ساب کم کردی؟

خب رعایت میکردم ولی بیشتر ساب بود ک تاثیر داشت

خداروشکر، ولی خرابش نکن، امیدوارم همیشه سلامت باشی

بله، ممنون همچنین💗

میشه چندتا ساب  رو باهم گوش کرد. یاباید یکی یکی بعد ازدیدن نتیجه رفت سراغ ساب دیگه ای؟؟؟

خب تا جایی ک میدونم میشه یکی دوتا رو باهم گوش کرد ولی خوب قطعا اگع تمرکزتو رو یکی دوتا بزاری بهتر نتیچه میدن

من از کانال یوتوب موزا مورف گرفتم واقعا عالی بود، البته باور هم خیلی تاثیر داره من ساب لبش رو هم گو ...

من رژیم ۹ روزه رو یکبار قبلا گرفتم ۴ کیلو کم کردم دوباره از دیروز شروع کردم ۱/۳۰۰ کم کردم