2777
2789

سلام دوستان من ۱۸ ساله ازدواج کردم همسرم برادر زنداییم بود 

وقتی ازدواج گردیم به ۴۰ روز نکشید که فهمیدم همسرم خیلی تند اخلاقه یعنی حتی اگه باهاش شوخی میکردی جنگ ودعوا را مینداخت جنبه نداشت بارها بخاطر مشکلات خواهرش  هم که زنداییم بود ماهم دچار مشکل شدیم نمیدونم چی بگم از کجا بگم اینقد حرف دارم که جا نمیشه ولی خوب بی مهر ومحبت بود همسرم آرزوی محبت به دلم مونده بود حتی تا الان همیشه برای بیرون رفتن کلی باید التماسش میکردم بعدم که میرفتیم بیرون مدام غر میزد فک کن نتونستی با شوهرت شوخی کنی 

یا ازش درخواست محبت کنی تنها محبتش این بود که هر وقت دلش رابطه میخواست نزدیک من میشد دوتا بچه دارم دخترمو که حامله بودم وقتی فهمید دختره جگرمو خون کرد حتی وقتی به دنیا اومد دخترم من ۱۲ روز بود که زایمان کرده بودم رفته بودم کهنه های دخترمو بشورم که همش صدای گریه بچم میومد سریع شستم ورفتم دیدم که سرپا وایساده وبا نوک پنجه پا انداخته زیر دخترم وتکونش میده حتی به خودش زحمت نداده بود بچشون بغل کنه منم ناراحت شدم گفتم نمیتونی بچتو بغل کنی آرومش کنی چون دختره اونم برداشت یه سیلی محکم بهم زد جوری که خوردم زمین وخوردم روی پارچ آبی که تو اتاق بود وشکست ویه طرف باسنم کبود شد من سزارین شده بود از درد به خودم‌پیچیدم انگار نه انگار 

بهترین تصمیم رو گرفتی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همون اول جدا میشدی اون دوتا بچه رو هم دنیا نمیاوردی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

قلبم خیلی درد داره چرا من اینقد بدبختم پشت وپناه نداشتم 

یه بارم رفتیم خونه خواهرش دست دادیم سلام واحوالپرسی حواسم نبود به شوهر خواهرش دست دادم به خدا حواسم نبود اومدیم خونه قیامت به پا کرد زیر بغضمو گرفت گفت حرومزاده از زندگی من برو بیرون