2777
2789
عنوان

بعد از ۱۸ سال به همسرم گفتم بیا جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 8483 بازدید | 214 پست
نه ناراحت نمیشم درست میگید کاشکی یه نفر بود بهم اینو میگفت آجی خیلی بی کس بودم خدا برای هیچ کس نیاره ...

باور کن به منم کسی نگفت

ولی فهمیدم مسیولیت نگه داری بچه گردن نمیگیره 

فقط دوست داره من بزام براش بچه بزرگ کنم اونم خرجشو بده ولی تو نگهداری و دکتر و گریه و مریضی کارشو ول نکنه(کارش طوریه که چند ساعت میتونست صبح دیرتر بره یا یه روز بریم دکتر ولی نمیخواست)

منم روانیه جرات نداری باهاش حرف بزنی بگی بیا بریم بیرون شروع میکنه دادو بیداد اگه ادامه بدم که قیامت ...

بخدا اینقدر کتک خوردم که وقتی میاد سمتم میترسم  بهم حمله کنه   خانوادم پشتم نیستن   یه بچع هم دارم   بخوا ده روزه مریض شدم حتی یه قرصم برام نگرفت  موهامو کشید بلندم کرد گفت دروغ میگی پاشو به بچه ات برس😭😭😭

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر درس دارم بیا بگو ببینم چیشدچی گفت طلاق میگیری یا ن بعد برم سره درسم

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
دلم به درداومد. متاسفم ازاینکه بگم مامردیم. شرمندههه

این ها مرد نیستن نر ان   شوهر کثافتط منم ازاین بدتره  

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

تا حالا کیو دیدی تو خواستگاری یا قبل ازدواج به طرف فحاشی یا بداخلاقی کنه یا خط و نشون بکشه که حق ندا ...

خیلیاااا...

حتی همینجا هم بعضیا تعریف میکنن...

بعد هم حتما دعوا و کتک لازم نیست، مثلا طرف دختر دوست نداشته، خب یعنی قبل از ازدواج درباره بچه دارشدن که یکی از بزرگترین تصمیم های زندگی متاهلیه و نظرشون درباره جنسیت و ... صحبت نکردن؟؟؟ که متوجه بشن طرف پسردوسته!

یا مثلا دست دادن، خب قبل از ازدواج مشخصه این اخلاق؛ کسی که مشکل داره قطعا یا میگه یا یه جا واکنش نشون میده!

یا طرف اهل بیرون رفتن و‌مهمانی نبوده، یهویی که نمیشه. کسی که اینطوریه همیشگیه... حتی توی دوران آشنایی، معلومه، چون هربار نمیاد بیرون یا بهونه میاره و ....

حتما که فحاشی و‌ کتک و خط و‌نشون کشیدن نیست....

بخدا اینقدر کتک خوردم که وقتی میاد سمتم میترسم  بهم حمله کنه   خانوادم پشتم نیستن   ی ...

نمیدونم چرا فک میکنم اگه جای شما بودم ، میکشتمش بعدشم خودمو به کلانتری معرفی میکردم.

یا فرار میکردم از خونه، معتاد و بدبخت میشدم ولی اینجوری نمیموندم😞😞

شاید هیچکار نمیکردم

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
این اخلاق ها قبل از عروسی هم مشخصه،نیست؟ چطور حاضر شدی باهاش ازدواج کنی؟ چطور این همه سال تحملش کر ...

میدونه گلم اول که مدت نامزدی ما خیلی کوتاه بود چون خونوادم بشدت سنتی بودن وطی یکی دوباری هم که دیدمش وباهاش حرف زدم خودشو بهترین نشون داد 

خوب منم چه میدونستم فک ۴۵ روزه که عروس شدی شوهرت با لهجه خودشون یه وسیله ای ازت بخاد تو نفهمی بعد بهش بگی چی چی میخای بد برداشت کنه بهت حمله کنه دعوا راه بندازه که تو نمیفهمی منو مسخره کردی هری بیا برو بیرون از خونه من در حیاط باز کنه بندازتت بیرون من بدبختم التماس میکردم خوب من این وقت شب کجا برم بزار بیام تو فردا میرم 

میدونه گلم اول که مدت نامزدی ما خیلی کوتاه بود چون خونوادم بشدت سنتی بودن وطی یکی دوباری هم که دیدمش ...

استارترررر طلاقو گفنی چی گفتتتتت

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
نمیدونم چرا فک میکنم اگه جای شما بودم ، میکشتمش بعدشم خودمو به کلانتری معرفی میکردم. یا فرار میکردم ...

منم به سرم زده این کارها ولی جرعت میخواد    چرا من قاتل اون بشم  دادمش دست خدا خودش یه کاری برام بکنه   حداقل به خاطر پسرم به منم رحم کنه

واقعا چه ظلمی به زنا میشه تو خاورمیانه…هیهات

اره  ولی چه میشه کرد 

ببینید اینایی که گفتم نصف زهرایی که کشیدم نیست خلاصه که دیگه ازش ناامید شدم نه محبت خواستم نه تفریح نه هیچی تمام فکر وزکرش اینه که کار کنه یعنی فقط با کارش ازدواج گرده انگار نه منو میبینه نه بچهاشو وسیله ای دلم بخاد با هزار التماس باید بگم بخر اونم وقتی می‌خره اینقد منتشر میزاره که میگی کاش نمیخریدم 

خلاصه الان حدود چند سالی هست که دارم به جدایی فک میکنم کار کردم یه مقدار پس انداز دارم ۳ روز پیش گفتم دیگه نمیتونم تحملت کنم بیا جدا شیم تو شوکه و واقعانم جدی گفتم چون دیگه توان ندارم میگه نه التماس میکنه که بهم فرصت بده ولی من عین سنگ شدم نمیتونم 

میدونه گلم اول که مدت نامزدی ما خیلی کوتاه بود چون خونوادم بشدت سنتی بودن وطی یکی دوباری هم که دیدمش ...

متاسفانه سختگیری بعضی از خانواده ها زندگیا رو داغون میکنه.

قطعا خیلی از اخلاقها وقتی مدت آشنایی طولانی باشه مشخص میشه.

که بعضی از خانواده ها نمیذارن حتی به چند ماه بکشه این مدت و سریع عقد و عروسی...

امیدوارم از این به بعد بهترینها در پیش روت باشه ‌...

چقد ما زنا بدبختیم چقدر بدبختیم. شوهر من همش قربون صدقه ام میرفت تند بود اما ادعا داشت جونش برا من و دخترم میده همش میگفت بچه ی دم الان من دومی رو باردارم هفته ی 16 فهمیده دختره بهم میگه سقط کن من دیگه دختر نمیخوام‌. باهام قهر کرده همش تو قیافه اس من یه دختر 10ساله دارم انقد مهربون انقد هوام داره بهش میگم ببین این دخترمون چه خوبه چرا ناشکری میکنی. میگه نه اینم یه گهیه مثل بقیه حالم از دختر بهم میخوره

2790
2778
2791
2779
2792