2821
2789
وای بچه نامجوننن فک کنننن یه قندعسلی میشه هااا

وایییی😭😭😭

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه بار گفتم تمام دوستای صمیمیم و نامزدم رو مورد عنایت قرار داد    

اخ اخ اخ 🤕

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
درسته...  من خودم طرفدارشون بعد زیر پست یکی تو اینستا. نظرمو.    میومد کلیپارو توری ک ...

اره واقعا

خوبه که طرفدارن ولی دیه باید ادم تو هر چیزی حد نگه داره توهین اصن قشنگ نیست حالا چه از اون طرف چه از این طرف

به چهره‌های معروف‌ صنعت‌ موسیقی در کره آیدول یا همچین چیزی میگن که معنی فارسیش‌ بُت‌ یا معبود هست..! نظرتون درباره این که به اونا میگین معبود یا خدا چیه؟ 

یا خودکشی هایی که عضو های قبلی این گروه انجام دادن؟ 

یا ترجمه آهنگ هاشون..؟ 

الان میگین وااای چرا اینجوری میکنین اونا فلان جا وقتی اذان پخش شد آهنگ قطع کردن،شده قضیه شراب سودهایی داره ولی ضرر هاش بیشتر از سود هاشه

یا قضیه قرآن به نیزه بالا بردن.

میدونم خوشتون نمیاد و فکر نمی‌کنید که دلیلی وجود نداره که بخوایم از جماعتی بد بگیم

#والسلام 

#ام‌حیدر_گفت

خدای او زنده است

اصلا گرایش مگه الکیه؟؟؟ باید برن روانشناس تا فهمیده بشه.... ۴ تا بچه قد و نیم قد چه می‌فهمن گی بودن ...

از یه مشت بچه ای که داخل مجازی تا یه چیزی رو میبینن میان تکرار میکنن و هیجانزده میشن که اره من یه چیزی پروندم بدون این که بدونم چی دارم میگم واقعا نمیشه انتظاری داشت

قیافه هاشون من هیتر نیستم ولی مثلا جیمین گیه

اصن باشه به شما ربطی داره؟

بیایین اینو یاد بگیریم ک گرایش دیگران به ما هیچ ربطی نداره هر کسی با هر گرایشی با هر اعتقادی با هر دینی با هر پوشش و ظاهری انسانه و اگه ما هم انسانیم باید به هم احترام بزاریم!

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز