2821
2789
اینجوری باشه که خود منم هستم 😁

خب  همینکه ازشون خوشت بیاد یعنی آرمی هستی...

معمولا اون سن پایینا کلی... عکس گروهو تو اتاق میذارن یا خیییلی احساساتی ترن اما  هرچی سنشون بالاتر میره  مثل ما میشن..

ولمون کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جین رفت سربازی😅  حالا خود من چند ساله آرمیم اصلا علاقم بهشون کم نشده.. پیرم بشم باز طرفد ...

آره همین

منم اولش فکر میکردم تحت تاثیر نوجوانیش علاقمند شده ولی الان بزرگ شده و بازم فنشونه

من ازشون خوشم نمیاد کلا با پاپ رابطه خوبی ندارم چه برسه به کی پاپ ولی به منم ربطی نداره کسی خوشش بیا ...

بابا ایرانیا همیشه شورشو دراوردن یارو بخاط فیلم کره و اینا میخاس بره کره 

وای ارهههه مخصوصا بچه تهیونگ:)))))

واییی... تهیونگ واقعا پدر خوبی میشهه😭

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
الهیی😂😂 به جین حسودیت شد؟؟😂 یه سریا افراط میکنن متاسفانه.... این باعث میشه یه خدشه بزرگ به اسم آ ...

آیم نات حسود  

درسته

اصلا گیرم که باشن. یه گرایشه دیگه. بعدم تو هر صنعت و رشته ای کسی که معروف میشه هزار تا حاشیه و شایعه براش درست میشه.همش که حقیقت نداره

بی تی اسی که تو سازمان ملل صحبت میکنه تو کاخ سفید دعوت میشه الان واقعا به نظرتون اهمیتی داره که بگید ...

اصلا دیدی هر کشوری میرن چقد طرفدار اومده تو کنسرتشون.. یه استادیوم فوتبال پررر 

ولمون کن 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز