2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حقیقتا من ۱۶ ساله هم به این دلیل دوسشون دارم وگرنه کلا اهنگای کره ای مورد علاقم نیستن. واسه همینم نم ...

اره رابطه دوستیشون اگه واقعی باشه واقعا قشنگه و سوتی هاشون تو مصاحبه های انگلیسی 😉

من تنها کره ای که واقعا دلم پیشش موند بازیگر سریال سراشپز ( خود سراشپز ) بود. قیافه خاصی نداشت ولی شخصیتش جداب بود 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
بابا ایرانیا همیشه شورشو دراوردن یارو بخاط فیلم کره و اینا میخاس بره کره 

کلا تو کل دنیا کره ای ها دارن معروف میشن مخصوصا آمریکا و یکسریا دیگه افراطی فن هستن به شخصه فن این مدلی رو برای هیچ چیزی درک نکردم 

آیم نات حسود     درسته اصلا گیرم که باشن. یه گرایشه دیگه. بعدم تو هر صنعت و رشته ای کسی ...

اصلا گرایش مگه الکیه؟؟؟ باید برن روانشناس تا فهمیده بشه.... ۴ تا بچه قد و نیم قد چه می‌فهمن گی بودن یعنی چی؟؟😐😐😐 اونم زیر نظر بیگ هیتی ک مو لا درزش نمیره..‌. چجوری فهمیدن بی تی اس گیه؟؟ واقعا خنده داره🤣🤣 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
تو باید تو این وضعیت اقتصادی و کشورت بری دنبال شوهر وبچه گلم

چشم 😢

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
افراط در هر کاری باعث حساسیت یه عده دیگه میشه از بس طرفدار هاشون در مقابل نقد بد رفتار میکنن باعث می ...

درسته...  من خودم طرفدارشون بعد زیر پست یکی تو اینستا. نظرمو.    میومد کلیپارو توری کنار هم میذاشت که بگه اینا گی هستنو کیف میکرد...    گرفتم نکبت قورتم داد🤣 بعدش میگفت تو آرمی نیستی الکی میگی... منم گرفتم بلاکش مردم دیگه اصلا تو این پیجای مسخره نرفتم

ولمون کن 

فک کننن بچه هاشونو بغل بگیرن با زنشون برن بیرونننن ویممیمیمیممیمبنب

میخوای بزنمتتتت ؟؟؟ کف و خون قاطی کردم... اکلیل بالا آوردم از تصورششش😭😭😭 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز