مسئله اینه که تو این گروه خیلی مشکلات وجود داره و شماها تا فردا صبح هم براتون دلیل بیارن میگید تنها امید ما بی تی اس و از افسردگی در اومدیم و فلان... گوش نمیدید و به هیچ وجه نمیخواید درباره چیزی که گفته شده فکر کنید، پس بیاید این داستانو تمومش کنیم و سوال هم نپرسید
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اسم کار بری من ربطی به اینجور مسائل نداره کاربری خواهرم بوددیگه من ازش استفاده کردم... اما ترکید چون با این اسم همه میشناختن باز با همین اسم کاربری اومدم. خیط
چند تا از آهنگ هاشون گوش دادم ، به شدت ضعیف بودن ، نظرم و گفتم لطفاً من و نخورین ، وقتی گروهی طرفدار ...
عزیز من..... کارشناسای موسیقی دنیا قبول دارن که سبک کی پاپ یه سبک بی نظیر بوده..... من که تو زمینه چیزی اطلاعی ندارم دلیل نمیشه بگم بد بوده.. وقتی کارشناسای بین المللی راجب سبک بی تی اس گفت گو و بحث میکنن و ازش به خوبی یاد میشه بعد منو تو نظر بدیم راجبش؟؟
بهتره بگیم سلایق متفاوته.... یکی ازش بدش میاد یکی خوشش میاد🥲
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
میدونستی جین با جیسو عه؟🤡🤡🤡 نامجونم با هواساست 🤡🤡🤡 جیمبنم که گیه با جیهوپ و شوگاست 🤡🤡🤡 ( ...
جر خوردممم🤣🤣🤣
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓