2821
2789
والا انگار آرمیا دوره دیدن و گزینش شدن لیاقت چیه دیگه بابا اینقدر خندیدم که اشک از چشام میومد

دوران جاهلیت 😁🤣

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   

مسئله اینه که تو این گروه خیلی مشکلات وجود داره و شماها تا فردا صبح هم براتون دلیل بیارن میگید تنها امید ما بی تی اس و از افسردگی در اومدیم و فلان... گوش نمی‌دید و به هیچ وجه نمیخواید درباره چیزی که گفته شده فکر کنید، پس بیاید این داستانو تمومش کنیم و سوال هم نپرسید

والسلام#  

خدای او زنده است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب من نه طرفدارم و نه هیتر ولی بقول شما این نوع رفتارو تو این رده سنی میبینم ولی فکر میکنم تقاضای س ...

همشونم اینطور نیستن

من خودم نهایتا یه سال یا کمتر فن یکی میموندم

ولی خواهرم الان سه چهار ساله

نمیگم بده ولی افراط تو هیچی خوب نیس

بخدا یکیشون میخواس بره سربازی اینقدر گریه میکرد که اگه من مرده بودم اینطور اشک نمیریخت

دیگه بی تی اس این قدر گنده شده که به اینا اهمیت نده تهیونگ  هم  که معلوم شد با جنیه🤡

میدونستی جین با جیسو عه؟🤡🤡🤡

نامجونم با هواساست 🤡🤡🤡

جیمبنم که گیه با جیهوپ و شوگاست 🤡🤡🤡

( کرم دارم مبدونم )

من الان ۲۶ سالمه. مثل  دختر بچه ۱۲ ساله... فقط عاشق چهره هاشون نشدم ...

منم ۲۸ سالمه فقط از رابطه دوستیشون و پشت صحنه هاشون تو انستا خوشم میاد ولی خودمو نمیکشم 😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اسم کاربریت جوابشع

اسم کار بری من ربطی  به اینجور مسائل نداره کاربری خواهرم بوددیگه من ازش استفاده کردم... اما ترکید چون با این اسم همه میشناختن  باز با همین اسم کاربری اومدم. خیط

ولمون کن 

چند تا از آهنگ هاشون گوش دادم ، به شدت ضعیف بودن ، نظرم و گفتم لطفاً من و نخورین ، وقتی گروهی طرفدار ...

عزیز من..... کارشناسای موسیقی دنیا قبول دارن که سبک کی پاپ یه سبک بی نظیر بوده..... من که تو زمینه چیزی اطلاعی ندارم دلیل نمیشه بگم بد بوده..‌‌ وقتی کارشناسای بین المللی راجب سبک بی تی اس گفت گو و بحث میکنن و ازش به خوبی یاد میشه بعد منو تو نظر بدیم راجبش؟؟

بهتره بگیم سلایق متفاوته.... یکی ازش بدش میاد یکی خوشش میاد🥲

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
منم ۲۸ سالمه فقط از رابطه دوستیشون و پشت صحنه هاشون تو انستا خوشم میاد ولی خودمو نمیکشم 😉

حقیقتا من ۱۶ ساله هم به این دلیل دوسشون دارم وگرنه کلا اهنگای کره ای مورد علاقم نیستن. واسه همینم نمیشه گفت همه به خاطر اهنگ و قبافه فنشونن:)

I'm blue🦋
میدونستی جین با جیسو عه؟🤡🤡🤡 نامجونم با هواساست 🤡🤡🤡 جیمبنم که گیه با جیهوپ و شوگاست 🤡🤡🤡 ( ...

جر خوردممم🤣🤣🤣

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

خب منم از همیناشون خوشم میاد ولی اونطور نیستم که عکساشونو تو خونه داشته باشم یا همیشه پیگیرشون باشم... مثلا دیشب بعد چند ماه  رفتم سراغ کلیپاشونو دیدم

ولمون کن