2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار بیاد بگه؟گفت دیگع 

شوهرش به مادرش گفته همین زن صیغه ایشون براش بگیرن و زن خودش و دیگه نمیخواد ب مادرشم گفته بود زنگ بزنه بگه اسی بیفته دنبال کارای طلاق توافقی اسیم گفته بود خودمم همسن کارو میخواستم بکنم دخترم خوده اسی برمی‌داره مرتیکه ام نه تنها عذرخواهی نکرده بلکه ب بیچاره فحشم داده بودو تمام

دیشب گفت وکیل گرفته .شوهرشم به مادرش گفته بیادتوافقی طلاق بگیریم ..... واقعا چنین مردی پیدا میشه

انقد بی تفاوت به بچش وزندگیش باش 😕

من خودمم تبریزی هستم .اصلا دارم به مرد بودن وترک بودن شوهرش شک میکنم 

چند بار بیاد بگه؟گفت دیگع  شوهرش به مادرش گفته همین زن صیغه ایشون براش بگیرن و زن خودش و دیگه ...

چقدر حرصم گرفت از شوهرش

مرسی عزیزم ک گفتی خییلی تو فکرش بودم

دیشب گفت وکیل گرفته .شوهرشم به مادرش گفته بیادتوافقی طلاق بگیریم ..... واقعا چنین مردی پیدا میشه ان ...

چقدر بی احساس ، معلوم نیست اون دختره چطوره ک مرده بخاطرش حتی از بچش هم گذشت 

کاربری یا تاپیکش رو واسم‌ میفرستی ؟

وقتی سرچ میکنم انگار یه کاربری دیگه میاد

چقدر بی احساس ، معلوم نیست اون دختره چطوره ک مرده بخاطرش حتی از بچش هم گذشت  کاربری یا تاپی ...

حالا احساس سرش بخوره .ولی مسئولیت و وجدان هم نداره . یعنی ادرس داشتم حتما میرفتم این موجود وازنزدیک میدیدم 😠