2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟

413 بازدید | 86 پست

بسم الله برم بالای منبر؟ 

بچه ی پنجاه روزم بغلمه ،خوابش سنگین نمیشه !پنج روزه عمل اپاندیس کردم درد شدید دارم بخیه هام جز جز میکنه 

دوست صمیمیم تازگی مرده

مادرم که الزایمر داره چشمش سر شب درد میکرد سرما هم خورده معده درد داره نوبت دکتر گرفتم نمیرسم ببرم

پس فردا نوبت واکسن دوماهگی دخترمه نمیدونم چیکار کنم 

شغل همسرم بهم ریخته الانم با درد دندون خوابیده روح و روانش بهم ریخته

واقعا چرا یهو زندگی ادم میره هوا تازه جیشم میاد اما نمیتونم از تخت تنهایی بلند بشم اونم بچه بغل 

خوابمم میاد 

کاش کسی بود بچه رو میگرفت میرفتم شیاف میزاشتم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان میگن شماکه میدونستید بچه داری سخته بچه نمیاوردید.بفرماییدبی ربط به شقیقه هاتونوبگین بریم بخابیم😒

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

خوابم بهم ریخته فردا صبحم باید برم امتحان

پدرم اعتیاد داره تو ترک فکرم درگیر ترک کرده یا نه

کنکور هیچی نخوندم دو روز دیگه کنکوره

ایندم مبهمه

برای سلامتی امام زمان صلوات
اخی عزیزم خدا بهت صبر بده ی بازه ای از زندگی همینه تحمل کن  کدوم شهرین

انشالله خدا پای ناشکری نزاره خداروهزار مرتبه شکر ولی خب کم و زیاد همیشه تو امپاسیم😓

الان میان میگن شماکه میدونستید بچه داری سخته بچه نمیاوردید.بفرماییدبی ربط به شقیقه هاتونوبگین بریم ب ...

ای بابا ای بابا بزار بگن دلشون خوش باشه

خوابم بهم ریخته فردا صبحم باید برم امتحان پدرم اعتیاد داره تو ترک فکرم درگیر ترک کرده یا نه کنکور ...

امسال قبول نشدی سال بعد بشین محکم بخون ادم یا باید خانواده درست و حسابی داشته باشه یا باید خودش تحصیلات و شغل خوب داشته باشه گول کسایی ک میگن درس به درد نمیخوره نخور دختر رو تحصیلات ارزشمند میکنه 

من دخترم ساعت ۲ به زور خوابید بعضی وقتا خوبه گاهی  هم اذیتتت میکنه شدید ۱ سال ۱ ماهشه

خدا بهت صبر بده انشاالله بزرگ بشه جبران کنه برات

انشالله خدا پای ناشکری نزاره خداروهزار مرتبه شکر ولی خب کم و زیاد همیشه تو امپاسیم😓

نه ناشکری نیس ولی ادم کم میاره ایشالا این رواز میگذره براتون 

تهران هستین میخوایین بیام کمکتون کنم   

نه ناشکری نیس ولی ادم کم میاره ایشالا این رواز میگذره براتون  تهران هستین میخوایین بیام کمکتون ...

نه عزیزم تهران نیستم قربون دل مهربونت