2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 86 پست
منم زن داداشم باردار بود اپاندیس گرفت توی همون بارداری عملش کردن خیلی عذاب کشید حالا خدارو شکر بچتون ...

اره اگه باردار بودم این عمل رو میکردم که نابود بودم الان روزی شش تا شیاف میزارم بازم دولا دولا راه میرم اون موقع ک مسکن هم نمیشه گذاشت 

بیچاره زن داداشت 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
اره اگه باردار بودم این عمل رو میکردم که نابود بودم الان روزی شش تا شیاف میزارم بازم دولا دولا راه م ...

اره خیلی بده فقط ی قرص میخورد که عفونت نکنه بچه هم با لگد میزد روی جای عمل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی بده فقط ی قرص میخورد که عفونت نکنه بچه هم با لگد میزد روی جای عمل 

عزیزم اون طفل معصوم هم درد مادرش میفهمیده ولی نهایت همکاریش رو نمیکرده ک اروم بگیره😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ایشالا روزای خوبم میاد دردتون خوب شه خودتون سر پا میشین من سزاری ...

کسی اونجا نیس کمکت کنه خواهری دوستی فامیلی 

البته من خودمم اینجا تنهام جز ی ماه اول که پیش مادرم بودم شهرستان خوودم بزرگش کردم تنهایی 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ایشالا روزای خوبم میاد دردتون خوب شه خودتون سر پا میشین من سزاری ...

منم سزارین بودم 

خیلی راحت تر از اپاندیس بود چون فقط جای جراحی درد داره ولی الان هم زخم جراحی هم جای اپاندیس هم عفونت داخلی 

تازه هنوز جای سزارین هم خوب خوب نشده

نمیدونم کش شلوارم بالا بندازم یا پایین بلاتکلیفه😂

کسی اونجا نیس کمکت کنه خواهری دوستی فامیلی  البته من خودمم اینجا تنهام جز ی ماه اول که پیش ماد ...

خواهر برادر ندارم 

پنجاه روز پیش خواهر شوهرام و مادرشوهرم ده روز می اومدن الان گرفتار اون یکی جاریم شدن که بارداره و وضعش جالب نیس برای عمل اپاندیس اومدن بچه رو مواظبت بودن اما بعدش دیگه رفتن و علی موند و حوضش😄

دوست هم ک ندارم یدونه داشتم ک فوت شد اگه بود سنگ تموم میذاشت

حالا ما تو ی بازه ای من خواهرم زن داداشم باردار بودیم من بچم برج ۹ دنیا اومد خواهرم ۱۱ زن دادشم ۲ & ...

بعد دختر خالم با جاریش تو ی روز رفتن بیمارستان سزارین کردن اونا ولی دوست صمیمی هم هستن با هم از قبل بودن 

خدا رحتمش کنه روحش شاد  اخی خوب با هم باردار نمیشدین    

چی بگم 

جاریم چهل سالشه یه پسر داره هجده ساله یه دختر داره ده ساله الانم دختر بارداره سنگ کلیه گرفته عمل کرده است استراحت مطلقه 

من که بهش نگفتم چرا باردار شدی ولی مادرشوهرم بهش گفته ،گفته که هوسم شده 

خدا براش نگه داره زندگی خودشونه 

حالا ما تو ی بازه ای من خواهرم زن داداشم باردار بودیم من بچم برج ۹ دنیا اومد خواهرم ۱۱ زن دادشم ۲ & ...

چه هماهنگ اخه😂

بعد دختر خالم با جاریش تو ی روز رفتن بیمارستان سزارین کردن اونا ولی دوست صمیمی هم هستن با هم از قبل ...

خدا بده از این جاریا😆