2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم  جاریم چهل سالشه یه پسر داره هجده ساله یه دختر داره ده ساله الانم دختر بارداره سنگ کلیه ...

هوس کرده جاااننن  با حق چیزای ندیده من دوس دارم همین یکی باشه ولی گاهی وقتا میگم نه گناه داره یکی خواهر یا بردار داشته باشه 

هوس کرده جاااننن   با حق چیزای ندیده من دوس دارم همین یکی باشه ولی گاهی وقتا میگم نه گناه داره ...

اره زندگی هر کی به خودش مربوطه ولی ادم نباید به خودش اسیب بزنه کلا 

هوس کرده جاااننن   با حق چیزای ندیده من دوس دارم همین یکی باشه ولی گاهی وقتا میگم نه گناه داره ...

سلام عزیزم صبحت بخیر 

اگه شرایطشو دارین حتما براش خواهر یا برادر بیارین گناه داره 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
سلام عزیزم حالتون بهتر شد مادرتون خوبه  انشالا اگه خدا بخواد

دیشب که گذشت ولی سخت گذشت

مادرم بهتره ولیی دکتر نبردمش یعنی نمیتونم هنوز راه برم !

سلام  عزیزم حالتون چطوره بهتر شدین نینی تون خوبه

سلام عزیزم خودم که اصلا بهتر نیستم رفتم دکتر گفت توی اتاق عمل متوجه شدیم اپاندیست ترکیده و عمل یک ربعِ دوساعت طول کشیده تا من عفونت ها رو خارج کنم و عمل سحتی بوده و بایدتحمل کنی بخیه های داخلیت جوش بخوره 

واکسن همسرمو قرار شد همسرم مرخصی بگیره بره بزنه

مادرمم هیچی دیگه

بازم شکر

شما خوبی گل دخترت خوبه 

سلام عزیزم خودم که اصلا بهتر نیستم رفتم دکتر گفت توی اتاق عمل متوجه شدیم اپاندیست ترکیده و عمل یک رب ...

واکسن دخترم منظورمه 

اثرات شب بیداریه😂😂

سلام عزیزم خودم که اصلا بهتر نیستم رفتم دکتر گفت توی اتاق عمل متوجه شدیم اپاندیست ترکیده و عمل یک رب ...

ایشالا خوب میشی همه چی درس میشه خودت سر پا شی میتونی کاراتو بکنی راحت‌ میشی دیگه من خودم کل واکسناشو زدم به جز ۳ روز اولی که نتونستم پاشم واکسنم اشکال نداره با ی هفته تاخیر زده شه زیاد عجله نکن 

ممنونم عزیزم شکر اونم خوبه در حال فوزولی 

ایشالا خوب میشی همه چی درس میشه خودت سر پا شی میتونی کاراتو بکنی راحت‌ میشی دیگه من خودم کل واکسناشو ...

انشاالله عزیزم به دعای شما 

خداحفظ کنه دخمل خوشگلتو 😍😍😍😘😘😘🐣🐣🐣