2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردین میشه بیایین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 52 پست
خیلی کوچیکش کردی یا ربطی نداره ؟ چه مدلی عمل کردی فانتزی یا نه طبیعی ؟

نه اصلا پره های بینیمو باز نکرد.فقط وسطشو باز کرد

کوچیکم نکرد فقط ایراداشو رفع کرد

میگم شاید بخاطره انحراف بینیمه که صدا میخوره نه؟😔

چون فقط زیبایی عمل کردم.انحرافم موند

من حالم از قیافم بهم میخورد از عکس فرار میکردم صدا خرس میداد نفسام کابوس میدیم تا دو ماه همش از نظر بقیه راجب دماغم میترسیدم خیلی دوره بدی بود کاااملا عادیه 

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته اصلا زمان مناسبی برای نتیجه گیری نیست 

حداقلش باید هفت الی هشت ماه صبر کنی تا بینی جا بیفته 

فعلا که داخل بینی هم التهاب داره ، اگه صدای نفستو می‌شنوی بخاطر اونه که ورم کرده و راه هوا کمتر شده ، از طرفی داخل بینی هنوز خون و مخاطی هست که به مرور خارج میشن .

من یک مهاجرم ، از رویایی به رویای دیگر...💛🦋✨
بخدا خیلی حالم بده.دوست دارم بشینم زار بزنم.ولی بخاطره این دماغ لعنتی گریه نمیکنم که ورمش بیشتر نشه. ...

من همون ماه اول صداش کم شد و اینکه خیلیم نبود مامانم حساس شده بود‌عین شما بعد ماه اولم دیگ صداش کمتر شد بعد ۵ ماهم صداش افتاد

کاربری دست دونفره
وای دقیقا دکتره منم متخصص زیبایی بود😭

نگران نشو دوستان اکثرا گفتن طبيعيه دیگه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
کسی که وسواسه نبایذ عمل کنه من یک ماه تنفس عاذی نداشتن بعد ۳ ماه یکم بینیم شکل گزفت  بعذ شما ...

وسواس نیستم ولی خب اخه خیلی صدا میده☹

ببین نگا ک میکنم از اینه،راهش کاملا بازه.ولی باز صدا میده

ظاهرش بد نیست.قابل قبوله فقط تنفسم اوکی شه دیگه هیچی نمیخوام از خدا😔

عکس قبل عمل داری؟

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
وسواس نیستم ولی خب اخه خیلی صدا میده☹ ببین نگا ک میکنم از اینه،راهش کاملا بازه.ولی باز صدا میده

وسواسی عزیزم از لحاظ علمی برات بگم داخل بینیت پر از زخم هست و خون ابه خشک شده و بخیه های جذبی و ورم بعد تو توقع داری بعد یک هفتع نفست مثل روز اول شه؟ من میگم دو ماه سوت میزدم یک ماه نفس نداشتم بعد باز ناراحتی بع نظرت وسواس نیست؟

حساااس نشو  خوب میشه  منم عمل کردم هربلایی بود سر خودم اوردم از غصه ولی بینیم بعد ۸ ماه ...

چقد دوره ی سختی داشتی نه؟اون ۸ماهو منظورمه☹

از نظز روحی کم اوردم واقعا.حتی تو همین یه هفته.ب این فکر میکنم که مثلا تا ۵ماه باید این وضعیتو تحمل کنم بغض گلومو فشار میده.لعنتی نمیتونمم یه دل سیر گریه کنم خالی شم