2777
2789

یه هفتست بینیمو عمل کردم.تو این ۷روز قدِ یه سال غصه خوردم و پشیمون شدم😭😭

امروز رفتم آتل بینیمو باز کردم.موقع نفس کشیدن،صدا میخوره نفسام😭😭😭خیلی غصه دارم.دلم خیلی گرفته

با هیچ کسم نمیتونم درد و دل کنم خالی شم...

اونایی که عمل کردین،کسی تنفسش صدا دار شده بعد از برداشتن آتل؟آخرش درست شد تنفستون یا همینجوری موند؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یماهه .

اوایل همینجوریه درس میشه غصه نخور

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

خیلی ززووووده خیلییییی زوووووده

صبر کن یه چندماهی واسه اتفاقات عجیب و غریب جا داری فعلا

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
من بعد ۵ ماه صدا نفسام اکی شد چته بابا دنیارو جلو چشات تیره و تار کردی😐

بخدا خیلی حالم بده.دوست دارم بشینم زار بزنم.ولی بخاطره این دماغ لعنتی گریه نمیکنم که ورمش بیشتر نشه.تو اون ۵ماه چ جوری تحمل کردی صداشو😭

خیلی بود؟؟خود ب خود درست شد؟یا کار خاصی کردی

ببین بزار بت بگم من پارسال عمل کردم وقتی اتل در آوردم از بس گریه کردم از بزرگی و زشتی بینیم حد نداره دوبرابر ورم کرد😂😂😂😂

نگران نباش بابا ی هفته ک چیزییییی نیس بشین و غصه نخور و ببین چقدرررر قشنگ میشه من ک خیلی قشنگ شده علکی غصه میخوردم نفسام هم تا ۵ ماه تا اوکی شد خیالت راحت 

همکار سابقم خیلی بد نفس می‌کشید یه خانمه بود.

دیگه نمیدونم درست شد یا نه

من فکر کردم بخاطر ماسک اینطوریه که واسه کرونا میزد

بعدش اون یکی همکارم گفت دکتر من متخصص حلق و بینی بود ولی اون با دکتر زیبایی عمل کرده 

گفت برای همین اینطوری نفسش صدادار شده

حالا دیگه اینکه درست گفتن یا نه نمیدونم

الانم نمیدونم خوب شدن یا نه

فقط همین قدر اطلاع داشتم گفتید صدادار یاد اون همکار افتادم

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫