2777
2789
عنوان

به كمكتون نياز دارمممم🥺

194 بازدید | 10 پست

خواهرشوهرم دوسه ماهي هست بيخودي گلودرد داره نه اونقدر ك خيلي اذيتش كنه ولي هرچندروز يبار گلوش درد ميكنه خيلي دكتر رفته ولي ميگن هيچي نيست…

خواهرشوهرم لثه هاش ضعيفه هروز مسواك نميزنه كلا دختر تميزي نيست بعضي وقتا واقعا اذيت كنندست كثيفي دندوناش 

حال ادم بدميشه من بهش گفتم بهداشت دندانتو دعايت نميكني واس همون درد ميكنه گلوت قبول نميكنه ميگه ربطي نداره!!!!

واقعا ربط نداره؟ادم چندروز يبار مسواك بزنه معلومه ك هزارتا مريضي ميگيره چه برسه گلو درد ممكنه گلودردش از مسواك نزدنش باشه؟ميخوام نشون بدم جواباتونو بهش…

ممکنه گلودردش به خاطر تیروئید باشه... ما اطرافمون داشتیم 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلط پشت گلو داره شاید بله مسواک نزنی خب باکتری ها تجمع می کنند توی دهان و عفونت محلول ضد عفونی دندان ...

منم همينو ميگم بهش ادم مسواك نزنه گلوش ممكنه عفونت كنه بخاطر باكتريا چون بي دليل درد ميكنه

فكن چهار پنج روز هرچي بخوري مسواك نزني… 

عزیز من شوهر من با سی سال سن تاحالا مسواک از نزدیک ندیده ده سالم هس زنشم سرما هم نخورده چه برسه مریضی دیگه، مسواک فقط واسه بهداشت دندونه نه چیز دیگه