2777
2789
عنوان

مهاجرت

374 بازدید | 15 پست

دوست دارم مهاجرت کنم برم دیگ بسه انقدر سختی زجر قول رسیدن به آرزوها که بهش هیچوقت نرسی دوستان چطور میشه همسرمو متقاعد کنم برای کارای مهاجرت پیش بیاد خیلی خیلی خیلی زیاد وابسته به خانواده هست حق میدم تک فرزند هست 

اگه وابسته است بعید میدونم بتونید

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آسمون همه جا یه رنگه سختی خوشی همه جا هست ول کن بابا حوصله داری

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
عزیزم خارج از کشورم اونقد همه چی راحت نیست من همسرم خارج از کشوره 

درسته واقعا حرفتون درست هست ولی خب خیلی دوست دارم تجربه کنم شرایط کاری اونجارو آیا بنظرم میتونیم دووم بیاریم یانه ولی خب دلم ی کم قرصه اقوامون هستن پیشمون