2777
2789
عنوان

مهاجرت

370 بازدید | 15 پست

دوست دارم مهاجرت کنم برم دیگ بسه انقدر سختی زجر قول رسیدن به آرزوها که بهش هیچوقت نرسی دوستان چطور میشه همسرمو متقاعد کنم برای کارای مهاجرت پیش بیاد خیلی خیلی خیلی زیاد وابسته به خانواده هست حق میدم تک فرزند هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آسمون همه جا یه رنگه سختی خوشی همه جا هست ول کن بابا حوصله داری

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
عزیزم خارج از کشورم اونقد همه چی راحت نیست من همسرم خارج از کشوره 

درسته واقعا حرفتون درست هست ولی خب خیلی دوست دارم تجربه کنم شرایط کاری اونجارو آیا بنظرم میتونیم دووم بیاریم یانه ولی خب دلم ی کم قرصه اقوامون هستن پیشمون