2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست
ببینم یک میل مونده ب کوتیکول موادت بزار ک نچسبه.ناخونی ک کاشتی بعد از چند روز هوا گرفت؟؟

دقیقا فرداش.ینی فرداش دختر خالم گف همشو کندم با دست.تعجب کردم به مربیم گفتم.گفت حتما هوا گرقته بوده.اخه رو دست خودم امتحان کزدم این اتفاق نیقتاد واقعا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا پرایمر یادت رفته بزنی.کاشت با ژل یا پودر؟

اخه اصن یدونش هوا گرف.مگه میشه همشش؟البته مبدونی.مربیم هولم کرد.گف همشو بزن بعد بذار دستگاه.تا همشو زدم.دستم کند بود.مواد شره کرد اومد رو کوتیکول.بعد با دور گیر گرقتم.پس ینی هوا رفته ازونجا؟

اخه اصن یدونش هوا گرف.مگه میشه همشش؟البته مبدونی.مربیم هولم کرد.گف همشو بزن بعد بذار دستگاه.تا همشو ...

والا من تا حالا اینجور ندیدم ک بعد ی روز هوا بگیره احتمالا چربی ناخونتو نگرفتی یا بیس نزدی یا بعد سوهان کشی دست رو ناخون کشیدی هولت کرده یکی از مواردو رعایت نکردی.وگرنه ب کوتیکولم بچسبه بلند ک شد هوا میگیره .با بیلدر کاشت زدی یا پلی ژل؟

بیلدر چیه؟خاکبرسرش که هیچی بمن یاد نداده.پلی ژل

زیرش در میرن این مربیا فقط بلدن پول بگیرن.چند مدل ژل داریم بیلدر ژل پلی ژل لمینتم ی نوع ژله کاشت با قالب داریم کاشت با فرمر.ولی کلا برای موندگاری کارت تمرین کن سرعت دستت بالا بره زیر سازی خیلی مهمه برای موندگاری موادتو تو ریشه پرس کن همین