2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

532 بازدید | 49 پست

من رفتم کاشت ناخن.کلی هزینه کردم.بیس میلیون.اما نمیتونم کار کنم.امگار یاد نگزفتم و استعدادشو ندارم.خیلی استرس دارم.شرایط مالیمونم خوب نیس.وام گرفتیم تا این کارو شروع کنم!میشه یکم بهم انگیزه بدید؟ازتون خاهش میکنم.خیلی حالم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نمیتونی دختر ب درامدت فکن ب مستقل شدنت ب موفق شدنت روز ب روز پیشرفت کردنت میتونی تو از پسش برمیای نمیتونم ی حرفه شروع کن استارت بزن عزیزدلم تو موفق ترین میشی میدونم اینو تو اراده شو داری🦋شروع کن شروع کن تا موفق شدنت چیزی نمونده

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
این حس واسه من خیلی پیش اومده...ولی وقتی شروع کردم اون کارو دیدم میتونم و خیلی هم نتیجش خوب شد..

نمیدونم شتید اینقد مربیم میکقت ماستی و شلی.اصت خیلی دارم غصه میخورم.بااین وضع اقتصادی بد واقعا پول کمی نیس.دوروزه که کلاسم تموم شده همش گریه میکنم.راستش واسه دختر خالم کاشتم.افتاد🥺اون ضربه ی خیلی بدی بود

چرا نمیتونی دختر ب درامدت فکن ب مستقل شدنت ب موفق شدنت روز ب روز پیشرفت کردنت میتونی تو از پسش ...

مطمئنی میتونم؟پس چرا بدونه کاشت زدم افتاد😭خیلی غصه میخورم که این همه پولو حروم کزدم

نمیدونم شتید اینقد مربیم میکقت ماستی و شلی.اصت خیلی دارم غصه میخورم.بااین وضع اقتصادی بد واقعا پول ک ...

هرکاری رو زیاد انجام بدی توش حرفه ای میشی..چندبار بکاری خراب بشه،بار دهم بهتر میشه،بار بیستم حرفه ای میشی و...

منم ناخونکارم بنظر کار ساده ای هست اما واقعا ی کاشت تمیز خیلی سخته و فقط تمرین و تمرین و تمرین

میشه یکم کمکم کنی؟یدونه کاشت زدم افتاد...چرا؟گف هوا گرفته.چیکا کنم هوا نگیره؟خدا لعنت کنه مربیمو.شبوروز بهش فحش میدم

مطمئنی میتونم؟پس چرا بدونه کاشت زدم افتاد😭خیلی غصه میخورم که این همه پولو حروم کزدم

عزیز دلم میتونی بخودت انگیزه بده چرا نتونی اخه تو از پس هرکاری برمیای فقط بیشتر تلاش کن و تمرین

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
هرکاری رو زیاد انجام بدی توش حرفه ای میشی..چندبار بکاری خراب بشه،بار دهم بهتر میشه،بار بیستم حرفه ای ...

پس نذارمش کنار؟اخه مگه چند نفرو دارم که روشون امتخان کنم.نهایت دو نفر