2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست
پس نذارمش کنار؟اخه مگه چند نفرو دارم که روشون امتخان کنم.نهایت دو نفر

مگه نمیگی هزینه کردی؟فکر میکنم علاقه هم داشتی ولی متاسفانه یکم مربیت بیشعور بود...هیچکس هیچ هنری رو از توی شکم مادرش درنیاورده🥲🤌تلاش کنی قطعا حرفه ای میشی...مطمئنم کارت میگیره اون موقع یه تایپک بزن و من رو تگ کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یکم کمکم کنی؟یدونه کاشت زدم افتاد...چرا؟گف هوا گرفته.چیکا کنم هوا نگیره؟خدا لعنت کنه مربیمو.شبو ...

اول ی مانیکور تمیز کوتیکولا رو مرتب کوتاه کن ب اصطلاح برای ناخونت جیب درست کن بعد پرایمر خیلی مهمه حکم چسب داره و بعد موادتو ک گذاشتی رو قسمت مینا ناخونت با قلمت پرس کن یعنی موادت ک مرتب گذاشتی یکم با قلمت موادتو فشار بده ب کوتیکولتم نچسبه 

مگه نمیگی هزینه کردی؟فکر میکنم علاقه هم داشتی ولی متاسفانه یکم مربیت بیشعور بود...هیچکس هیچ هنری رو ...

خیلی برام دعا کن.همش گره داره زندگیم.هرکاری میخام کنم همین میشه.خیلی دعا کن

اول ی مانیکور تمیز کوتیکولا رو مرتب کوتاه کن ب اصطلاح برای ناخونت جیب درست کن بعد پرایمر خیلی مهمه ح ...

خب ینی من به کوتیکولم چسبیده بود مواد بعد با دور گیر گزفتم.بخاطر همون هوا گرفت؟خدا خیرت بده واقعا

پس نذارمش کنار؟اخه مگه چند نفرو دارم که روشون امتخان کنم.نهایت دو نفر

عزیزم دستای خودت پس چین؟؟ی زیر سازی ضعیف بکن ک بعدا ک کاشت زدی موادت جدا بشه دوباره بتونی تمرین کنی هر چند ک رو دست بقیه فرق داره ولی خب از هیچی بهتره

از خدا میخوام مشکلاتت حل بشه و موفقیت های پی در پی توی زندگیت داشته باشی عزیز دلم💋

ممنونم.برای شما هم ان شالله کلی اتفاقات خوب بیقته و همیشه خدا کنارت باشه

خب ینی من به کوتیکولم چسبیده بود مواد بعد با دور گیر گزفتم.بخاطر همون هوا گرفت؟خدا خیرت بده واقعا

ببینم یک میل مونده ب کوتیکول موادت بزار ک نچسبه.ناخونی ک کاشتی بعد از چند روز هوا گرفت؟؟