2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه.........

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 122 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو نفر حق دارن و چون شوهرتون پیشنهاد داده و گفت بعد ها به نامت میزنه من حق رو بیشتر به تو میدم. خب شوهرشم با این حرف نشون داده به ایشون اعتماد نداره.بهترین کار اینه اصلا ماشینتو نفروشی. خودتم تو سختی نندازی
واقعا عجیبه!!! اینکه کارش برای فروش ماشین ها درسته یا نه مسیله جداییهست امکان داره واقعا نیاز به دوماشین باشه وشما به مشکل بخورید ولی اینکه ماشین رو به نامتون بزنن یا نه بنظرم حرف زدن راجع بهش هم حتی جالب نیست واقعا درک نمیکنم یعنی چی یعنی اعتماد ندارین که میخواین به نام شما باشه اگه ندارید چطور باهم دارید زندگی میکنید اگه میخواین حس مالکیت داشته باشین بقول این دوستمون واقعا ارزش داره بخاطرش عزیزترین فرد زندگیتون رو ناراحت کنین
به تظر من هر چیزی که به نام زن باشه خوبه ولی ماشین نه اگه یهاتفاقی بیفته دوندگیش واسه زنه وبنظر من متشین به نام مرد باشه بهتره

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

زهرا جون شما این دوستمون رو نمیتونی درک کنی خب زنم تو زندگی دل گرمی میخواد ولی همسر منم اینجوریه دوست نداره چیزی به نامم باشه ! با اینکه خیلی دوستم داره اینو همه بهم میگن خودمم میدونم ولی اصلا دوست نداره من مستقل باشم فکر میکنه اینجوری میتونه منو کنترل کنه !
خدایا شکرت 🫀