2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه.........

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 122 پست
وقتی اومد خونه بهش بگو من ماشینو هر روز لازم دارم با یه ماشین به مشکل برمیخوریم،اون الان میخواد ماشین مدل بالا بخره واسه خودش مطمئن باش هرچی مدل ماشین مردا بالاتر میره کمتر دست زن میدنش، این اس ام اسم که داده واسه تحریک تو بوده،به نظر من کشش نده که دعوا بشه فقط بگو ماشینو لازم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه راضی شده همین ماشینو به نامت بزنه چون شوهره من کلا واسه به نام زدن مشکل داره بگو یه لپ لپ بزن به نامم میگه لپ لپ بعدی ! تا میتونی واسه خودت پس انداز کن خرج های الکی رو بیخیال شو فقط پول پس انداز کن
خدایا شکرت 🫀
خب چرا نتونم درک کنم عزیزم من متاهلم وخونه وماشین داریم وهرجفتش هم از طریق کمک مالی پدر من داریم ولی یک ذره برام مهم نیست به نام کی باشه حتی پدرم گفتباید به نام خودش باشه تا فکر نکنه بخاطر کمک من خواستیم منتی سرش بذاریم درک کنید زندگی مشترک خیلی با ارزش تر از این چیزاست این حرفا وبحثا با همسر ریشه های بی اعتمادی رو به وجود میاره تو ناخودآگاه افراد
ماهم یه همچین شرایطی داشتیم میگفت دوتا رو بفروشیم یکی کنیم ولی میزنم به اسم تو ولی من قبول نکردم چون بزنه به اسم من بعد خودش سوار بشه من بی ماشین می مونم خدا نکرده دعواهم نداریم که ببرم به دادگاه بگم به اسم منه این سوار میشه برا همینم ماشین خودم حتی قراضه هم باشه همینکه پیاده نیستم کافیه,تو هم ماشین قراضتو سوار شو دل شوهرتم نشکن بگو من همین برام کافیه
خداجونم حالا که این فرشته کوچولورو سپردی دست من ومنو لایق مادری دونستی کمکم کن تا مراقبش باشم یه نی نیه سالم و صالح بدنیا بیارم....خدایا شکرت عاشقتم
زهرا جان بیخیال

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

منم بهش گفتم مگه من از تو ماشین مدل بالا خواستم؟همینکه این ماشین کار منو راه میندازه برام کافیه هر وقت پول دستت اومد ماشین خودتو عوض کن.....ولی ناراحت شده دیگه
به امید خدا من به هدفم میرسم
وا بچه ها!!! چرا دارین الکی درگیری ایجاد میکنین؟ اگه نمیخوای قبول کنی خوب قبول نکن ولی دعوا هم نکن ارزش نداره بخدا
خدایا بابت همه نعمت هایی که بهم دادی ممنونم خدایا مراقب نی نی توی دلم باش خدایا سالم توی بغلم بذارش خدایا همه منتظرا رو زودی مامان کن
بابا چرا دعوا دارید تو خونش راه میندازید ای بابا ببین خودت عقل داری ببین با کدوم کارت ارامش زندگیت بر قراره همون کار وبکن شما خودتون باشید این حرفا رو به شوهرتون میزنید

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بارانآنلاین پست ها : 11910عضویت:1390/9/16 0 در جواب اسش هم بگو ماشین قراضه منو رو ول کن ولی راست میگی ه من بی لیاقتم که شوهرم ادمی مثله توئه !
خدایا بابت همه نعمت هایی که بهم دادی ممنونم خدایا مراقب نی نی توی دلم باش خدایا سالم توی بغلم بذارش خدایا همه منتظرا رو زودی مامان کن