2821
2789

من برای بچه دوم ۲ سال اقدامم این ماه هم عکس رنگی گرفتم سه روز دیگه موعدمه دکتر دارو داده برای سیکل بعدی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
سونوگرافی دادی برای فولیکول ؟ 

بله برای سایز فولی روز ۱۲ پریود رفتم گفت فولی ۲۲ تخمدان چپ داری 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام .لینکش رو میفرستی ؟

سلام عزیزم 😍

اپلیکیشن یک‌زن رو نصب کن🙂

یه اپلیکیشن تخصصی برای خانم‌هاست که هم تقویم قاعدگی و بارداری و شیردهی داره 

هم مشاوره آنلاین با متخصصین زنان و زایمان داره

هم کلی ابزار دیگه هم مثل پیش بینی زمان تخمک‌گذاری داره 😘

https://yekzan.app/invitation/yMAxePmK

یه بار روز آخر پریودی رفتم سونو فولیکولم ده بود روز دوازده ۱۶ روز چهاردهم رفتم فولیکولم ۲۲ بود دکتر سونو گرافی گفت حتما باردار میشی اما نشد مثل شیش ماه قبل که نشد :/

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من برای بچه دوم ۲ سال اقدامم این ماه هم عکس رنگی گرفتم سه روز دیگه موعدمه دکتر دارو داده برای سیکل ب ...

منم برای بچه دوم اقدامم ، ب من هم گفتن عکس رنگی ، ولی عجیب ترس دارم برای همین نرفتم هنوز ، اگه این ماه جواب نگیرم میرم مجبورم ب ترسم غلبه کنم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
منم سونوگرافی گفت تنبلی داری ، ولی نمی‌دونم بر چ اساسی گفت ، من همیشه سر موقع پری میشم 

احتمالا ساب فولیکول داشتی

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
منم برای بچه دوم اقدامم ، ب من هم گفتن عکس رنگی ، ولی عجیب ترس دارم برای همین نرفتم هنوز ، اگه این م ...

ترس نداره برو کاش من زودتر رفته بودم منم بخاطر ترسم دوسال عقب انداختم من چسبندگی داشتم ک با عکس باز شد خداراشکر

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
من کمی اضافه وزن هم دارم

منم 😥😥😥😥

2790
2823
2791
2779
2792