mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 عنوان حس ششمی میشه یه دقیقه لطفا بیاییی🥺🌈❤ 41 بازدید | 5 پست اگه اومدی بهم بگو تا سوالاتمو بگم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1401/10/26 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3016 حس ششمی اگه اومدی سوال منم در حد توانت جواب بدهبه نظرت همه چی اوکی میشه و قرار نیست اتفاق بدی واسم بیفته؟ یا چی؟ من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 همش دروغه دروغن هم نمیشه گفت چون من از بعضی ها قبلا سوال کردم درست جواب دادن 🌻 من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
باغبانی عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 4368 دروغن هم نمیشه گفت چون من از بعضی ها قبلا سوال کردم درست جواب دادن 🌻 بخدا شانسیهمنم گفتن نی نی م پسره دختر گفتنگفتن گوشیت سال بعد میخره شوهرت هفته پیش خرید😆 میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بخدا شانسیه منم گفتن نی نی م پسره دختر گفتن گفتن گوشیت سال بعد میخره شوهرت هفته پیش خرید😆 نمیدونم والا بعضیا دقیقا درست میگن حتی چیزای کوچیک مگه حس شش فک میکنی چ جوریه؟ باید فقط چاکرا باز باشه و تمرکز داشته باشی اولین چیزی ک به ذهنت میاد اون درسته من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))