2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟

1154 بازدید | 8 پست

گوشی پنج تا هفت ملیون با کیفیت دوربین پایدار ک خوش دست هم باشه و طاحی خوبی داشته باشه که خودتون یا آشناها استفاده کرده باشیم و راضی باشید چی بخرم🙂؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو دی جی نگاه میکردم شیایومی نوت یازده اس، هفت میلیون بود دوربین 108مگا پیکسل،خوب اومد به نظرم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
الان تو دی جی نگاه میکردم شیایومی نوت یازده اس، هفت میلیون بود دوربین 108مگا پیکسل،خوب اومد به نظرم

منم خیلی خوشم اومد ازش ولی دوستم شیامی پوکو ام سه گرفته به دو سال نکشیده ویفیت دوربینش خیلی اومده پایین

چی بخرم پس؟

نمیدونم والا ، من خودم بعد کلی بالا پایین کردن یه گوشی موتورولا خریدم ، بعد یک ماه پیش آپدیتش کردم ، دیگه تو تنظیمات گوشی گزینه 

v p n  رو برداشته شرکت موتورولا ، یعنی الان پرسرعتترین v p رو هم بخری خود شرکت موتورولا بهت اجازه نصب نمیده ، کارمم طوری هست که با یوتیوب زیاد کار دارم الان گوشیم دیگه برام قابل استفاده نیست ، ضرر کردم فقط

نمیدونم والا ، من خودم بعد کلی بالا پایین کردن یه گوشی موتورولا خریدم ، بعد یک ماه پیش آپدیتش کردم ، ...

چقد بد

تو دی جی کالا یه گوشی ریلمی C35 دیدم با اینکه اصن نمیدونم چ نوع مدلیه ولی نظرات بقیه مثبت بود خیلیم خوش دسته بگیرم از نظرتون؟

چقد بد تو دی جی کالا یه گوشی ریلمی C35 دیدم با اینکه اصن نمیدونم چ نوع مدلیه ولی نظرات بقیه مثبت بو ...

دیجی کالا نظرات منفی رو از هر صدتا یکیشو منتشر میکنه ، بهش اعتماد نکن