2821
2789
عنوان

بورس کالا

727 بازدید | 51 پست

دوستانی که عرضه دیروز رو شرکت کردین.پیامک براتون اومده؟ من الان نمیدونم تو عرضه برنده شدم یا نه.۴۰۰ پیشنهاد دادم.راه دیگه ای غیر از پیامک هست که بفهمیم؟

برنده نشی پولو کی پس میدن؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عرضه امروزبوداحتمالابرنده شدی چون رو۳۸۰بازشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برنده شدی لابد ۴۰۰پیشنهاد دادی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

فکرکنم توکاربریت زده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام عزیزم

دناپلاس شرکت کردی?

شنیدم رو قیمت ٣٨٠ مچ شده,پس به شمایی که بالاتر قیمتو زدید باید تعلق بگیره 

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

خانما میشه بگین چجوریه؟ یعنی پول واریز میکنین و بهتون ماشینو تحویل میدن؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم دناپلاس شرکت کردی? شنیدم رو قیمت ٣٨٠ مچ شده,پس به شمایی که بالاتر قیمتو زدید باید تعلق ...

سلام عزیزم.اره دنا. به هرکی میگیم میگن احتمالا برنده میشی ولی هیچ خبری ندادن

خانما میشه بگین چجوریه؟ یعنی پول واریز میکنین و بهتون ماشینو تحویل میدن؟

نه پول اولیومیریزی هرکی قیمت بالاتربده میبره مثلادنا ب۳۸۰ رسید اماتقریبا۴۴۰پامشتری میفته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز