2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از نظر مالی پشتم نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 42 پست

مهریه چه ربطی به پول بابا داره 

تو کشور ما تنها حقی که زن داره مهریه هست که شما اونم گنددددد زدی 

بابای من خیلیییی فقیر بود ولی همون ۱۱۴ تا سکه گذاشتن برای مهریه ، این آقا رسما ازت سوءاستفاده میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوم

وای خدا ما زنا چقد ساده ایم آخه. ولی دیگ کار ازکار گذشته ولی از این به بعد زرنگ باش اصلا لزومی نداره بدونه چقد پول داری بهش نگو واس خودت خرج کن یا پس انداز کن هر وقتم گفت پول داری بگو ن تازه میخواستم از تو بگیرم. بابت حرفشم اگه یک بار دیگ تکرار کرد بگو زن بابا پول داره ک داره ب داماد چ ربطی داره خودش پسر داره

وای دیوانه ای بی ارزش ترین چیز تو ایران پول هست بنظرت ۱ سال دیگه یاهمین الان ۱۰۰ تومن چقده!!! نمیشه ...

پرسیدم میگن به همون سال نگاه میکنن ببینن نرخ دلارو اینا چقدر بوده طبق همون محاسبه میشه

اشتباه کردم بابام قبول نمیکرد عمومم گفت خب به پول بزار مهریه دختر منم به پوله بابام دیگ حرفی نزد

باور کنید صادقانه میگم بدون هیچ نیت و قصد و غرضی

شما ساده  ترین دخترهستین ک ب عمر ۳۰ سالم دیدم

از این به بعد پول هاتوت رو جمع کنید ب عنوان سرمایه ، و از همسرتون هم پول طلب کنید و پس انداز کنین

صد‌میلیون  مبلغی نیس، ب راحتی میشه پرداخت کرد و اگر نردی سواستفاده گر باشه خیلی راحت سو استفاده میکنه

اخه صد میلیون، همسرتون بسیار حقه باز هستن 

از ما ب بعد شده سکه ،من ب دختر ۸ سالمم بگم باورنمیکنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
باور کنید صادقانه میگم بدون هیچ نیت و قصد و غرضی شما ساده  ترین دخترهستین ک ب عمر ۳۰ سالم دیدم ...

عموم خراب کرد  بابامم دیگ نتونست حرفی بزنه 

اینام از قبل نگفته بودن میخوان مهریه تعیین کنن 

استاترخیلی سادگی کردی اما مهریه ضامن خوشبختی نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖