2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از نظر مالی پشتم نیستی

828 بازدید | 42 پست

ما عقدیم دوساله و نامزدمم کارش ثابت نیست هر زمانم ک پول لازم داشته براش فرستادم ولی وقتی دید دندون دردم و پول داشت ۶۰۰ تومن فقط ازش خواستم ک ببینم میده یا ن نداد رفتم گواهینامه هم ثبت نام کردم حتی نصف پولشم نداد و برا مهریه هم ازش گله کردم بخاطر اینکه دوسش داشتم قبول کردم مهریم به پول باشه چون میگفتن اطرافیانمون به پول میزارن نه سکه ولی الان دختر داییشو دو تا از دوستاش مهریه زناشون سکه هستش بهش گفتم چرا بهم دروغ گفتین ک ما به پول میزاریم  گفت تا موقه ما به پول بوده بعدشم داییم یا بقیه بابای زناشون پولدارن ک سکه گذاشتن قبول کن 

منم بعد این حرفاش یه قرونم بهش ندادم و بهش گفتمم هر وقت پول لازم داشتم بهم ندادی بعدشم بابام پولم نداره پس پولای منو نخواه دروغ میگم یا نه؟ یا من زیادی دیگه گیرم ! اون حرفش برا مهریه اصلا از دلمم بیرون نمیره

چقده مهریه ات؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کاملا حق داری به نظرم زندگی مشترکه وقتی تو هرچی داری و گذاشتی وسط ذاتا اونم باید بزارره

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

خسیسه چرا زنش شدی پول اخه برا مهریه ادم عاقل چی بگم مگ عاشق بودین مجنون بودین این حرفا چیه بهتر این نبود؟هرچند دیگه فایده ندازه اما ی قرونم نده بهش اون باید خرجتو بده اگ قرارباشه پولی رد وبدل شه

اشتباه کردم بابام قبول نمیکرد عمومم گفت خب به پول بزار مهریه دختر منم به پوله بابام دیگ حرفی نزد

کاش قبول نمیکرد 

😑

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
خسیسه چرا زنش شدی پول اخه برا مهریه ادم عاقل چی بگم مگ عاشق بودین مجنون بودین این حرفا چیه بهتر این ...

خسیس نیست هر وقت پول داشته برام خرج میکرد ولی وقتی دندونم درد بودم نداد گفت میخوام برم سرکار خدایی پول ندارم ولی فرداش رفت یه تومن برا ماشین خرج کرد برا گواهینامه گرفتنمم هیچی بعد میگه یوقتی ماشین  برنده شدی نصف نصف منم گفتم مگ پول گواهیناممو دادی ک میگی نصف نصف؟

صد 

۱۰۰ میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خسیس نیست هر وقت پول داشته برام خرج میکرد ولی وقتی دندونم درد بودم نداد گفت میخوام برم سرکار خدایی پ ...

خب این ینی خودخواهه کسی ک پول برا خودش خرج میکنه برا تو خرج نمیکنه اسمشو هرچی میخوای بذار این پشتوانه نیست ۴روز دیگه خدانکرده زبونم لال مث من کارت ۲۴ساعت ب دکتر بیمارستان باشه میخاد چیکار کنه یا باردار بشی هرروز یورت دردبگیره بخای بری دکتر اونم هزینه های هنگفت بارداری زایمان وبچه داری خواهر برو مشاور باهاش قبل عروسب