ای از خدا بی خبرایی که تو هرمهمونی میشینین به یه بدبخت که بچه نداره و خودش غصه عالمو ادم تو دلشه تیکه میندازین ای خدا نمیترسین؟؟ اصلا شما انسانین؟ چون خدا شمارو امتحان نکرده باید تیکه بندازین که چرا بچه دار نمیشی مگه دنیا همین دو روزه؟فردایی نیست؟مگه مشکلات فقط برای ماهاس ؟صددرصد تویی که داری این پیامو میخونی گاهی شاید با این سوالت که بچه دار نمیشی دل خیلیارو شکونده باشی اومدم اینجا ازتون خواهش کنم انقد سوهان روح بدبختایی مثل من نباشین به اندازه کافی خودمون داغونیم و تنها شما داغ مارو تازه تر نکنین کاری کردن دیگه نمیتونم تو هیچ جمعی برم خیلی خستم خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دوتا عروس تو خانواده همسرم هستن که چندساله بچه دار نشدن به جرات میگم تا الان هیچکس ازشون نپرسید ...
دقیقا من و جاریم هم بالای ده سال بچه دار نشدیم هیچکس چیزی نگفت...الانم جاری کوچیکم سالهاست ازدواج کرده بچه نداره اصلا کسی نمیپرسه چرا..اخه به ما چه ربطی داره
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من ک سپردمشون ب خدا،تاپیک منو برو بخون،ببین منم چقد زجر کشیدم
عزیزم شما بلوچی
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
والا من دو تا پسر دارم.. جاریم بچه دار نمیشه.. خدا شاهده یبارم چیزی نگفتم که یموقه دلش نشکنه.. اما خدا شاهده اون به من کنایه میزنه دلمو میشکنه.. رو استوری واتساپش میذاره مادری که دختر نداره اصلا مادر حساب نمیشه .. چون میدونه من ختر ندارم.. یا خیلی چیزای دیگه میگه.. با این حال من جوابشو نمیدم فقط سپردمش بخدا.. الان ۸ ساله ازدواج کرده باردار نمیشه . منه بدبختم تکه بارون میکنه که دختر ندارم
حالا نقدو اصل مطلبو ول کردین چسبیدین به این؟!🤦🏼♀️
کسی که دلش شکسته باید خیلی دقت کنه خودش هم قضاوت نکنه زندگی پر از همین نکته هاست....
من خودمم چون یه سقط داشتم بارها و بارها این سوال ازم پرسیده شده
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
جاریم 10ساله بچه دارنمیشه هیچوقت ازش نپرسیدم گاهی خودش میگه قرص خوردم فلان شد اصلا نمیپرسم چه قرصی . ...
دقیقا منم یکی از اقوامم به خاطر درس بچه دار نمیشه و وقتش صرف پیشرفت اجتماعیش می کنه ولی بقیه می گن اینها بهانست و بچه دار نمیشه خب آخه به شما چه ربطی داره من باشم تو روی طرف می گم که دفعه بعدی یادش باشه چطور دهنش باز می کنه
اگه شما تاحالا به کسی تیکه ننداختی چرا بهت برخورد عزیزم؟؟من خطاب به کسایی گقتم که دارن منو امثال منو ...
شما نباید به کسی میگفتی که بچه دار نمیشی منم این تجربه رو داشتم چند سال بی دلیل باردار نمیشدم هر کی منو میدید همش میپرسید و نمک به زخمم میپاشید چون منم گفته بودم که نمیتونم دوباره باردار بشم کسی که ناراحتت میکنه ازش دوری کن بعدشم به خدا توکل کن انشاالله که بچه دار میشی و دشمنات کور میشن