2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست
اینو به منم که بگه نمی خوام میگن که آره بگه دار نمی شی....در صورتی که من بدنم سالم سالمه فقط چیزایی ...

اره موافقم باحرفات  اتفاقا من وشوهرم بشدت بچه دوسداریم اما انقدردرگیری ذهنی داریم با یسری مساعل که هی یچیزی جلومونوگرفته همیشه امادیگران هیچوقت احترام نمیذارن به طرزفکروعقایدما واقعابرای همینه که میگم این مساله خیلی خصوصیه چون هیچکس نمیدونه تومغزمن وشوهرم چیامیگذره…پس اگرقراره من مادربشم من بدنیابیارم وبزرگش کنم حقمه که خوب فکرکنم دربارش ودرست تصمیم بگیرم

به هرحال طرز فکرها متفاوته دیگه ولی نمیشه که دیگرانو مجبور کنیم به کاری که نمیخوان الان شما بچه دار ...

به سلامتی،،انشالله قدمش براتون پر خیر و برکت باشه.

طرز فکر و عقیده ی آدما متفاوته ولی بعضیا فکر می کنن مثلا من بعدا پشیمون می شم من حتی سبک زندگیمم با تمام فامیلام فرق داره و مثل اونا زندگی نمی کنم ولی نمی دونم چه اصراری دارن مثلا نصیحت کنن....

من از بس فکر کردم به این نقطه رسیدم....چیزایی که تو مغز من می گذره اونا حتی بهش فکرم نکردن و می ترسم یه روز افسردگیم حاد تر بشه و بچمم نابود بشه یا مثل خودم بشه و عقایدم بهش منتقل بشه....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به سلامتی،،انشالله قدمش براتون پر خیر و برکت باشه. طرز فکر و عقیده ی آدما متفاوته ولی بعضیا فکر می ...

به نظرم شما از نظر روحی اصلا آمادگی بچه دار شدن رو نداری شما فک کنم ایده‌آل‌ گرا هستی و اگه بچه دار بشی با این فکر که نکنه این بچه تو دنیای ظلم و بی عدالتی و گرونی بزرگ بشه خودتو و اون بچه رو عذاب میدی

اره موافقم باحرفات  اتفاقا من وشوهرم بشدت بچه دوسداریم اما انقدردرگیری ذهنی داریم با یسری مساعل ...

دقیقا.مشکل این جا ست ما ها نمی دونیم تو مغز و تفکرات آدمای اطرافمون چی می گذره و هی قضاوت می کنیم.‌

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
به نظرم شما از نظر روحی اصلا آمادگی بچه دار شدن رو نداری شما فک کنم ایده‌آل‌ گرا هستی و اگه بچه دار ...

دقیقاااا.به خاطر همونه بچه نمی خوام چون خودم رو می شناسم.مثلا من و همسرم هر دو شاغلیم و خرج خونه رو بین خودمون نصف کردیم بعد کارای خونه هم کاملا برابر بین هم تقسیم کردیم و همون اولش بهش گفتم اگه از زیر بارش در بری و فکر کنی دیگه خوش به حالته ول می کنم و میرم....مثلا من با مردی که تو خونه کار نکنه ولی من شاغل باشم و خرجی ام بدم نمی تونم کنار بیام....و شخصیتم با هر کسی سازگار نیست.

دقیقاااا.به خاطر همونه بچه نمی خوام چون خودم رو می شناسم.مثلا من و همسرم هر دو شاغلیم و خرج خونه رو ...

خب پس هیچی کلا از بحث بچه دار شدن بگذریم چون شما فردا نمیتونی به خاطر بچه از اشتباه پدرش بگذری و اولین قدم مادرشدن همینه که چشمت رو روی خیلی چیزا ببندی به خاطر آرامش بچه حتی نمیتونی جلوی اون با باباش بحث کنی چون تو روحیه اون تاثیر میذاره

اینجوری برات خیلی سخت میشه

خب پس هیچی کلا از بحث بچه دار شدن بگذریم چون شما فردا نمیتونی به خاطر بچه از اشتباه پدرش بگذری و اول ...

دقیقا.👌🏻👌🏻

سراوان،شما چی؟

ایرانشهر🙂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"