2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست

یه بار یه مجلس مولودی خونی بودم، یه خانمی بالای شصت سال سن داشت به من میگفت جوونای فامیل ما اصلا مشکل بچه دارشدن ندارن ازدواج که میکنن سریع بچه دار میشن

یه ذره شعور نداشت که آخه نادان مگه بچه دار شدن و نشدن دست خود آدمه؟کی دوست داره بچه دار نشه که امثال شماها بهش تیکه بندازین؟

آنقدر از حرفش دلم شکست

عزیزم شما بلوچی 

اهوم

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهوم

بلوچ کجایین 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

وای فقط اون عده ک وسط حال خرابی استارتر دارن میگن عنوانت!!! اخه مگه اسم برده ک بهتون برخورده میگن حرفو بندازی زمین صاحبش برمیداره راست میگنا!! یکممم فقط یکممم حس دلداری و همدلی لطفا 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
برو درستو بخون بچه جون دو روز دیگه کنکور داری🤣

حرفی ندارم بهت بزنم انقدر فشار خوردی که رفتی تاپیک های منو خوندی منم بلدم از تاپیک هات علیه خودت استفاده کنم ولی دوست ندارم مثل تو باشم

من بچم مشکل داره..اوتیسم و بیش فعال شدید...نگهداریش خیلی سخته..تو همین یه دونه موندیم....بعد یه نفهمایی هستن تو فامیل که میگن یکی دیگه بیار...لابد دیگه بچه دار نمیشی😐😐😐یا یه سری هستن میگن مامانش باهاش کار نمیکنه حرف زدنش خوب بشه🤦🤦🤦 یا یه سری هستن میگن بردیش دکتر؟😐..دختر خالم گف اگه یه بار دیگه گفتن..بگو نه منتظر بودم تو ازم بخوای ببرمش دکتر

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
والاماازدواج کردیم سن کم تقریبا همه میگفتن نیاریا نیاریا بیاری فلان میشه بهمان میشه یکم گذشت گفتن نم ...

حالا یکی نیس بگه ما بچه بیاریم به شما چی میرسه؟ شما میخواین بزرگش کنین؟ خرجشو شما میخواین بدین؟ یا قراره در آینده به شما مامانو بابا بگه؟ کلا مردم فضول و خاله زنک زیادن متاسفانه

بلوچ کجایین 

سراوان،شما چی؟

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
دهنتو باید گُل گرفت بقران من اصا بچه نمیخواستم ازاول ازدواج ینی کچلم کردن حالم ازتوجمع زنابودن بهم م ...

اینو به منم میگن....میگم بچه نمی خوام میگن که آره بچه دار نمی شی....در صورتی که من بدنم سالم سالمه فقط چیزایی که برای من دغدغه اس برای اونا مسخره اس‌....وقتی می بینم دنیا همه اش جنگه و ظلمه چرا باید بچه بیارم!!نمی خوام به قول اونا گریه کن داشته باشم....می ترسم یه روزی بچه ام مثل خودم فکر کنه و دنیای اطرافش رو ببینه و زجر بکشه....اتفاقا هیچ کی قدر من بچه دوست نداره....بعضی وقتا همسرم می گه تو که انقدر با پسرم صمیمی چرا بچه نمی خوای!!بهش میگم حتی تو هم منو درک نمی کنی که تو مغزم چه قدر همه چی رو تجزیه و تحلیل می کنم و زجر می کشم.می ترسم یه روزی بچه دار بشم و این طرز فکرم بهش منتقل بشه و فکر کنه تو دنیا باید عدالت باشه و هی به این چیزا فکر کنه و اذیت بشه....هیچ کی درک نمی کنه عوضش قضاوت می کنن یا میگن ظلم و بی عدالتی همیشه بوده نمی دونن من تو ذهنم دنبال چی می گردم بعضی وقتا انقدر زجر می کشم که همسرم می گه رها کن،،ول کن،،به اطرافت فکر نکن حتی کارم به قرص ضد افسردگی رسیده ولی اونا فکر می کنن هدف از بچه آوردن فقط گریه کن دور از جون سر قبر و دستیار پیری و کوری داشتنه و هی نصیحتم می کنن....وقتی دنیا گل و بلبل نیست چرا آخه بچه بیارم....اون چیزی که قرار بوده خرج بچه ام کنم میدم آخرش به بچه های بی سر پرست....تا وقتی اونا هستن اولویت من بچه آوردن نیست کاش بفهمن....کاش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خدا روشکر کاری به کار کسی ندارم اتفاقا چند وقت پیش فامیلمون می پرسید (فامیل مشترک هست) چرا جاری ات ب ...

والا هر کی منم میبینه همین جمله ‌‌‌‌‌ر میگه چرا جاریت بچه دار نمیشه منم مثل شما جواب میدم الان خواهر شوهرم انقد بهش گفته الان از خواهر شوهرم بدش میاد وقتی میگه فعلا نمیخوام دیگه چه لزومی داره برم دخالت کنم

اینو به منم که بگه نمی خوام میگن که آره بگه دار نمی شی....در صورتی که من بدنم سالم سالمه فقط چیزایی ...

به هرحال طرز فکرها متفاوته دیگه ولی نمیشه که دیگرانو مجبور کنیم به کاری که نمیخوان الان شما بچه دار بشی و از نگرانی و این فکرهایی که الان داری افسردگی بگیری که همون بچه هم عذاب میکشه از داشتن یه مامان افسرده. منم همین نگرانی های شما رو دارم ولی باز به دلایلی ترجیح دادم که بچه دار بشم و الان باردارم