2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست
اگه شما تاحالا به کسی تیکه ننداختی چرا بهت برخورد عزیزم؟؟من خطاب به کسایی گقتم که دارن منو امثال منو ...

کاش منم بچه نداشتم. الان این سه تا بچه کوچیکمو انقد سخته ول کنم برم واسه طلاق مغزم هنک کرده از دست شوهرم و خیانتاش..

جاریم 10ساله بچه دارنمیشه هیچوقت ازش نپرسیدم گاهی خودش میگه قرص خوردم فلان شد اصلا نمیپرسم چه قرصی . 

خودم بخاطر دانشگاههم بچه دارنمیشدم 5سال بعدعروسی بچه دارشدم یه باریکی توروم به نفربغلیش گفت دروغ میگه بخاطر دانشگاهه، بچه دارنمیشه یعنی اون ادمو الان میبینم تنفرم ازش ده برابر قبل میشه حالامن خودم بچهه نمیخواستما انقددلم شکست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان دوتا عروس تو خانواده همسرم هستن که چندساله بچه دار نشدن به جرات میگم تا الان هیچکس ازشون نپرسید ...

دقیقا من و جاریم هم بالای ده سال بچه دار نشدیم هیچکس چیزی نگفت...الانم جاری کوچیکم سالهاست ازدواج کرده بچه نداره اصلا کسی نمیپرسه چرا..اخه به ما چه ربطی داره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عنوانش بی ادبانه است وقتی همه رو مخاطب قرار داده چرا متوجه نمیشین منظورمو

بیشتر شما متوجه نمی شی خودت داری می گی عنوان تاپیک 

بعدشم مگه قید همه رو آورده ؟ بعضی ها واقعا سبک نگارش متوجه نمی شن 

من ک سپردمشون ب خدا،تاپیک منو برو بخون،ببین منم چقد زجر کشیدم

عزیزم شما بلوچی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

والا من دو تا پسر دارم.. جاریم بچه دار نمیشه.. خدا شاهده یبارم چیزی نگفتم که یموقه دلش نشکنه.. اما خدا شاهده اون به من کنایه میزنه دلمو میشکنه.. رو استوری واتساپش میذاره مادری که دختر نداره اصلا مادر حساب نمیشه .. چون میدونه من ختر ندارم.. یا خیلی چیزای دیگه میگه.. با این حال من جوابشو نمیدم فقط سپردمش بخدا.. الان ۸ ساله ازدواج کرده باردار نمیشه .‌ منه بدبختم تکه بارون میکنه که  دختر ندارم

حالا نقدو اصل مطلبو ول کردین چسبیدین به این؟!🤦🏼‍♀️

کسی که دلش شکسته باید خیلی دقت کنه خودش هم قضاوت نکنه زندگی پر از همین نکته هاست.... 

من خودمم چون یه سقط داشتم بارها و بارها این سوال ازم پرسیده شده 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

بیشتر شما متوجه نمی شی خودت داری می گی عنوان تاپیک  بعدشم مگه قید همه رو آورده ؟ بعضی ها واقعا ...

وقتی نوشته لطفا دهن کثیفتونو ببندین  قیدی مشخص نکرده بگه بعضی یا شخص خاصی به همه گفته

شما که سبک نگارش بلدی باید بفهمی دیگه اینو

ضمن اینه اصلا من به استارتر نوشتم از اول به شما ربطی نداشته که ریپ بزنی 

جاریم 10ساله بچه دارنمیشه هیچوقت ازش نپرسیدم گاهی خودش میگه قرص خوردم فلان شد اصلا نمیپرسم چه قرصی . ...

دقیقا منم یکی از اقوامم به خاطر درس بچه دار نمیشه و وقتش صرف پیشرفت اجتماعیش می کنه ولی بقیه می گن اینها بهانست و بچه دار نمیشه خب آخه به شما چه ربطی داره من باشم تو روی طرف می گم که دفعه بعدی یادش باشه چطور دهنش باز می کنه

اگه شما تاحالا به کسی تیکه ننداختی چرا بهت برخورد عزیزم؟؟من خطاب به کسایی گقتم که دارن منو امثال منو ...

شما نباید به کسی میگفتی که بچه دار نمیشی منم این تجربه رو داشتم چند سال بی دلیل باردار نمیشدم هر کی منو میدید همش می‌پرسید و نمک به زخمم میپاشید چون منم گفته بودم که نمیتونم دوباره باردار بشم کسی که ناراحتت میکنه ازش دوری کن بعدشم به خدا توکل کن انشاالله که بچه دار میشی و دشمنات کور میشن

وقتی نوشته لطفا دهن کثیفتونو ببندین  قیدی مشخص نکرده بگه بعضی یا شخص خاصی به همه گفته شما که س ...

آره عزیزم عنوان تاپیک خوب نیس ولی من با خودم گفتم اشکالی نداره حتما خیلی روش فشار اومده قصدش دردودل کردنه نه توهین به بقیه

وقتی نوشته لطفا دهن کثیفتونو ببندین  قیدی مشخص نکرده بگه بعضی یا شخص خاصی به همه گفته شما که س ...

نه فقط نگارش متوجه نمی شی بی ادب هم هستی🤣اینم کنار نکته نگارشی به خاطر داشته باش که تو سایت عمومی وقتی تبادل نظر میشه به همه مربوطه آفرین🤌

والاماازدواج کردیم سن کم تقریبا همه میگفتن نیاریا نیاریا بیاری فلان میشه بهمان میشه یکم گذشت گفتن نمیخوای بیاری؟اون اورده توچرانمیاری؟ شوهرت نمیخواد؟الان میگن قطعامشکلی داره که نمیاره اینهمه سال گذشته مگه میشه نخواد؟؟اونیکی میگه هی پیشگیری کنی نازامیشی اونیکی میادازخاطرات نازاهایی که دیده میگه!! اونیکی اومده جلوهمه میگه اگربچه داشتین الان ۵سالش بود!!واقعاکه ازهمه عقبین زودترازدواج کردین دیرترازهمه میخواین بیارین😐🤦🏼‍♀️ من موندم چرابایدانقدرتوضیح بدیم راجع به خصوصی ترین مساله زندگیمون!!اومدیومن مشکلی داشتم دلم شکست دهنت سرویس میشه که ازآه من!!هرچنداینجورادمااعتقادی ندارن به تاوان دل شکستن