2777
2789
عنوان

شوهر اینجوری

506 بازدید | 25 پست

بچه ها من شوهرم مهربونه خیلی خنده روعه خیلی صبرش زیاده یعنی من بازار بخوام برم ارایشگاه برم هرجا برم پا به پام میاد خیلی به خانوادم احترام میزاره

همیشه به فکر اینه که من لباس یا خوراکی مورد علاقمو بخرم و اصلا به خودش فکر نمیکنه

پیش خانوادش هوامو داره و حیلی جلوشون بهم محبت میکنه و نمیزاره کسی بهم حرفی بزنه

اصلا با نهار و شام کاری نداره و حتی جوراباشم نمیزاره من بشورم

خیلیییی خوبیا داره فقط 

موقع دعوا هرررچی از دهنش در میاد میگه بهم و اینکه هر حرف دروغی به ذهنش بیاد پای من میزاره 

من هروقت بخاطر این رفتارش قهر میکنم آخرش عذاب وجدان میگیرم که اون آدم خیلی خوبی بوده و من نتونستم با این یدونه اخلاقش مدارا کنم

اين يدونه اخلاقش گندميزنه به صفات خوبش 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر خوبی یه بدی داره 

این همــــــــــه خوبی داره ماشالله حالا یه بدی رو هم چشم پوشی کن 

کار شوهرت هم بده ولی با صحبت سعی کن بهش بفهمونی کارش درست نیست 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  

این یه اخلاق بدشو بیخش به تمام اون خوبیاش باهاش صحبت کن بگو چقدردوسش داری وبرات ارزشمنده ولی این یکارش ناراحتت مبکنه ازش بخواه خودشو کنترل کنه اگردوست داشته باشه کم کم مبذاره کنارابن رفتارو خیلی ازادمااینجورین متاسفانه

توی مطلب روانشناسی خودم هر چی عصبی بشن تو هر شرایط یا مثلا دعوا نیاز ب محبت بیشتری دارن 

پیشنهاد میکنم مدیتیشن کنه تا یکماه اوکی میشه 

بهش دارو ی تحریک هورمون عشق بده حل میشه اوضات

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

نه عزیزم شما باید باهاش صحبت کنی که کنترل خشم داشته باشه. اینجور نیس که موقع خوبی همه خوبن. واقعاااا همه خوب نیستن. همسر شما قلبش مهربونه دلش صافه با محبته.اون اخلاقشم از کنترل خشم و اینه که نمیتونه چیزیو تو دلش نگه داره. 

در کل حق داری ناراحت باشی به خاطر این موضوع

اندکی صبر،سحر نزدیک است... 
نمیدونم ولی تو روایتی دیده بودم که یه امامی گفته بودن هر کی با بدی اخلاق شوهرش بسازه اون دنیا با آسی ...

این بده یعنی یاخوبه؟؟

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.