2777
2789
ادرس بگو و لیزر چی بود ،درد داشتین یا بی حسی موضعی میزدین

مرکز لیزر الیزه شرق تهران هفت حوض 

تو صادقیه هم شعبه داره 

کندلا ۲۰۲۰ 

دی ماه ۹۸ شروع کردم رفتم و الان هیچی نیست 

۷ ماه یه بار میرم شارژ اونم جاهایی که دراومده باشه 

فقط بیکینی رو زایلاپی میزدم و اونجا میشستم همین 

من فقط قسمت بیکینی درد داشتم 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
کم نبود. البته قبلش باید کلی شیو کنی که ضخیم بشه تا بهتر جواب بده

اها براضخیم بهتر جوابه پس 

من خیلی پوستم صافه عین بچس   البته بچه پشمکی😂🥴میترسیدم لک بندازع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها براضخیم بهتر جوابه پس  من خیلی پوستم صافه عین بچس   البته بچه پشمکی😂🥴میترسیدم ...

اپراتور و دستگاه خیلی مهمه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
خیلی درد داره من طاقت ندارم

اگه طاقت نداری نرو 

بالاخره با یه دستگاه دارن پیاز مو رو میسوزونن 

به نظرم دردش چیزی نیست که نتونی تحمل کنی و اینکه به آستانه ی درد هر آدم هم بستگی داره

من فقط بیکینی درد داشتم 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

من خیلیییییی پرمو بودم موهای مشکی و زخیم دوسال پیش کل بدنمو لیزر الکساندرایت کندلا رفتم عالی بود پاهام و دستام که اصلا در نیومده بعضی جاها شاید دونه ای کم رنگ و نازک که اونم فکر کنم خوب شات نخورده بعضی جلسات 

واما بیکینی و زیر بغل تعداد جلسات بیشتری میخواد من هفت جلسه رفتم که واسه بیکنی کم بود اما باز راضی ام چون خیلی کم و نازک شده موهاش شاید ماهی یه بار شیو لازم بشم رشدشم کم شده

در کل خیلی خوبه عالی پوست بدن نرم میشه روشن‌ترم میشه 

دیگه خبری از جوشهای بعد اپیلاسیون و شیو نیس 

همیشه میگم کاش زودتر میرفتم هییییی 🤣🤣🤣

میگم دست میزنی حالا کندن که ریزش حس میکنی

نه برامن نمیریزه 

خانمه گفت من ریزش داشتم بعدش پرسیدم ببینم بعد لیزرمیریزه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
راسته باردار شی برمیگرده موها؟؟

نمیدونم 

من یکی از فامیلامون باردار شد گفتم لیزرت چی پس گفت والا درنمیاد اصن 

هر بدنی یه جوره 

شاید هورمونا بهم بریزه برگرده ، نمیدونم 

فقط میدونم تو بارداری نمیشه رفت لیزر 

من خیلیییییی پرمو بودم موهای مشکی و زخیم دوسال پیش کل بدنمو لیزر الکساندرایت کندلا رفتم عالی بود پاه ...

من هفته پیش رفتم دست وپا بیکینی زیر بغل کلا یه ربع طول کشید خواهرم میگه چراانقد زود تموم شد برا شما چقد طول میکشه؟ من یه درد کمی داشتم تحمل نداشتم زیاد گفتم شاید علکی انجام داد برام

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
نمیدونم  من یکی از فامیلامون باردار شد گفتم لیزرت چی پس گفت والا درنمیاد اصن  هر بدنی یه ...

اره عزیزم میدونم.‌چه خوب خوش به حالش

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻