2777
2789
آره بین 8 تا 15 روز بعد لیزر من متوجه ریزش شدم یعنی دست میزدم راحت میومدن تو دستم

من دست وپا بیکینی زیربغل رفتم یه ربع تموم شد

برا شماچقدطول میکشه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
من هفته پیش رفتم دست وپا بیکینی زیر بغل کلا یه ربع طول کشید خواهرم میگه چراانقد زود تموم شد برا شما ...

برامن دستگاهش شاتی بود یه ساعت  طول میشید بعضی دستگاه‌ها شاتی نیستن رولی ان میکشن رو بدن اونا زود تموم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لک و اینا نداره؟

نه فقط قسمت پایین بیکینیم یه کم تیره شده 

لک نشده هیچ جام 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
برامن دستگاهش شاتی بود یه ساعت  طول میشید بعضی دستگاه‌ها شاتی نیستن رولی ان میکشن رو بدن اونا ز ...

اره فکر کنم رولی بودمیکشید رو پوستم

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
چ لیزری رفتی

کندلا ۲۰۲۰ 

بهترین دستگاه به نظر من کندلاست

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....