2777
2789
عنوان

کمکم کنید تا فردا وقت دارم مامانا

382 بازدید | 30 پست

سلامم من اولین باره نظر میخام ازتون مامانا هیچوقت فک نمیکردم یه روز برای خودم این مشکلات پیش بیاد:(..

۲۱ سالمه و تازه ۱ ساله نامزدم

من احمق کم تجربه اولین بارداریمو به مدت ۵ ماه نفهمیدم تا همین دیروز که رفته بودم چکاپ برای تخمدان و رحم سونوگرافی بهم گفتن که بارداری  تازه ۳ روزه که رفتم تو ۵ ماهگی و ۱۹ هفته اته بچه هم ناقصه از ناحیه سر دچار هیدروسفالی هست و باید سقط کنم با اینکه خیلی داغونممم ولی خیلی میترسم هر جا رفتم اجازه سقط رو نمیدن تا اینکه دیروز یه خانوم دکتری رو پیدا کردیم منو نامزدم که کارش خوبه و ۳۸ سال تو این کاره منو دید بهم گفت که باید یه جورابی زایمان کنی با قرص ولی این اولین بارمه خیلی میترسممم چیزی بشه کسی رو ندارم جز خواهرم و نامزدم تصمیم داریم که به کسی هم نگیم چون اگه بگیم اونا تعصبی برخورد میکنن اگه بچه سالم بود نگهش میداشتیم ولی چندتا دکتر گفتن که باید سقط شه..حالا قراره تا پس فردا با قرص دردم شروع شه و تو خونه سقط کنم لطفا میشه راهنماییم کنین بگین این کار درسته یا غلطه بخد کسی تجربه شو داره راهنمایی کنه  خودم نمی‌دونم چیکار کنم دیگه از شدت استرس دارم میمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۵ماهه تو خونه خیلیییی خطر داره، اگر بهت گفتن بچه مشکل داره خود بیمارستان اجازه سقط میده،تو بیمارستان باید انجام بدی اصلا حماقت نکن

کاربری دوممه،اولی به لطف نی نی یار ترکید

عزیزم اگه دکترا تشخیص دادن سقط بشه که اشکالی نداره سقط کن هم برای خودت هم برا اون بچه بهتره..اما برای سقط که میخای داشته باشی حتما حواست باشه که هم درد شدیدی داری هم خونریزی شدید اگه بتونی بری بیمارستان خیلی بهتره چون ممکنه حالت بد شه.

وقتی بچه مشگل داره دکترا اجازه دارن برای سقط حتمابیمارستان سقط کن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹