2777
2789
بله رفتم عزیزم ولی خیانت اگه طرف بفهمه بده نفهمه و توبه و بخش‌ش خدا فرق داره.... نه بنده، یکیو میکشن ...

اون که مرتب خیانت میکنه ذاتش خرابه منظورم کسی هست که یک بار اونم به صورت اتفاقی پیش میاد را میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ب پدر یا برادرش بگو کاش میتونسی پیامایی ک میدادی ب برادر یا پدرش نشون بدی البته اگ تورو دوس دارنا اگ بدن ک هیچ بسوز و بساز تا بوقتش ازش بکنی بری..

من خودم میدونم شوهرم اگ خطا کنه برادرو پدرش حسابشو میرسن کلا خودشم گفته ازشون میترسه

❤️❤️❤️

اسی ب پدر یا برادرش بگو کاش میتونسی پیامایی ک میدادی ب برادر یا پدرش نشون بدی البته اگ تورو دوس دارن ...

کلا همینم به نظرم خیلی رو رابطمون تاثیر گذاشته اینکه هر کار اشتباهی میکنه بهش نمیگن کارت اشتباهه میخاد فقط پیششون بمونه و ازشون ناراحت نشه میدونی

کلا همینم به نظرم خیلی رو رابطمون تاثیر گذاشته اینکه هر کار اشتباهی میکنه بهش نمیگن کارت اشتباهه میخ ...

اره میدونم چی میگی وقتی خونوادش پشت پسرشن حتی تو کار اشتباهش هیچی نمیتونه جلو دارش باشه

❤️❤️❤️