2777
2789
شوهرم دقت نمیکنه اون کیا رو فالو کرده،بنظرت اگه بهش بگم بجز خانواده اش فقط تو رو فالو کرده،بیشتر حوا ...

نه نگو اونوقت فکر میکنه خبراییه ندونه بهتره ،یه مدت بگذره با یه بهونه ای بگوآنفالوش کنه هم معلوم نشه تو گفتی و هم برای شوهرت مهم جلوه نکنه فالو کردن دخترعموش 

گوشیشو چک کن گهگاهی،ولی خوبه چون میدونی حسی بهش نداره ،الان نگو بعد یه مدت بگو آنفالو کنه 

والا اندازه چشمام ب شوهرم اعتماد داشتم،ولی الان انقد خیانت زیاد شده،توی همین نی نی سایت روزی ۱۰۰ تا تاپیک خیانت زده میشه،ادم میترسه ب چشمای خودش هم اعتماد کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شوهرم ده بارمچشو گرفتم‌هی قول میده ولی درست نمیشه نمیدونم چ مرگشه همش دنبال زنای دیگه است در حد ...

همشون همینن. قشنگ نود درصد مردا به جرات میشه گفت در حد چت رو هستن.. حالا تو همون چت چه چرندیاتی میگن دیگه هیچی... همشونم به زنشون میگن دوست دارم و هیچ مشکلی نداریم و... من موندم چقد حال میده بهشون این کار. واقعا یعنی انقد عقده ای ان؟ فقط عطش رسیدن دارن از راه دور. زیر یه سقف میرن فوری دلشونو میزنه میرن سراغ نفر بعدی..ذات مردا بی وفاییه

یعنی تو زندگیت تا حالا اشتباه راه را نرفتی مگه میشه همه قدیس نیستن

بله رفتم عزیزم ولی خیانت اگه طرف بفهمه بده نفهمه و توبه و بخش‌ش خدا فرق داره.... نه بنده، یکیو میکشن میگن توبه کن خدا ببخشه... ولی مادر طرف چی؟