2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب خودت برس نزار چشمش دنبال کسی باشه هرچند مردا علاج ندارن

تا جایی ک بتونم ب خودم میرسم ولی خب خودش اشتباهشو قبول داره و قول اصلاح داده بهشم گفتم کوچکترین چیزی ببینم بچه هامو برمیدارمو میرم 

چه دلی داری ک با این ک دیدی ولی بازم ادامه میدی من دیگ اصلا دستم به هیچی نمیره جز گوشی و خواب

عزیزم منم چند مورد دیدم از شوهرم ولی در حد چت یه روز باهاش سرسنگینی کردم و محل نذاشتم بعدش حسابشو رسیدم با خرید طلا و خرید لباس و. ..تا بفهمه اگه بخوام نیتونم براش خرج تراشی کنم ،ولی در کل همه ی مردا همینن باید ببینی و خودتو بزنی به اون راه و کار خودتو بکنی و همیشه و همیشه پس انداز مخفی داشته باشی

من امشب متوجه شدم شوهرم دخترعموشو فالو کرده،یعنی اون فالو کرده شوهرم هم قبول کرده،درصورتی ک فالوورهاش فقط خانواده و دوستای خودش بودن در حد ۱۳ نفر،فقط شوهر منم بینشون بود.خیلی ناراحت شدم،چون قبل از ازدواجمون حرف ازدواج این دو نفر بوده شوهرم قبول نکرده، دختره دو سال بعد از ازدواج ما عقد کرده ب مشکل خوردن ۵ ساله درگیر طلاقه.

حق دارم ناراحت بشم؟؟؟یا زیادی حساسم؟؟؟

من امشب متوجه شدم شوهرم دخترعموشو فالو کرده،یعنی اون فالو کرده شوهرم هم قبول کرده،درصورتی ک فالوورها ...

نمیخوام ناراحتت کنم الان فالو میکنه فردا لایک میکنه پس فردا پستی فیلمی براش میفرسته پسون فردا پیام و صحبت و. ..دیدی کلی محبت ایجاد شده بینشون. پیشگیری همیشه بهتر از درمان است جلوشو بگیر

نمیخوام ناراحتت کنم الان فالو میکنه فردا لایک میکنه پس فردا پستی فیلمی براش میفرسته پسون فردا پیام و ...

بهش گفتم چرا قبول کردی،گفت فکر کردم پیج کاریشه،نمیدونستم شخصیه.

از شوهرم مطمئنم ک حسی نسبت بهش نداره ولی باز ناراحتم.

میدونی اگه کل فامیل رو فالو کرده بود اهمیت نداشت واسم ولی الان ....!

بنظرت چکار کنم؟؟بگم ان فالو کنه یا زشته؟چون ان فالو کنه مشخصه من خواستم

نمیخوام ناراحتت کنم الان فالو میکنه فردا لایک میکنه پس فردا پستی فیلمی براش میفرسته پسون فردا پیام و ...

شوهرم دقت نمیکنه اون کیا رو فالو کرده،بنظرت اگه بهش بگم بجز خانواده اش فقط تو رو فالو کرده،بیشتر حواسش جمع نمیشه نسبت بهش؟یا فکرش مشغولش بشه؟

بهش گفتم چرا قبول کردی،گفت فکر کردم پیج کاریشه،نمیدونستم شخصیه. از شوهرم مطمئنم ک حسی نسبت بهش ندار ...

گوشیشو چک کن گهگاهی،ولی خوبه چون میدونی حسی بهش نداره ،الان نگو بعد یه مدت بگو آنفالو کنه