2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت بده حالاچه پیام باشه چه رابطع ،اگه بتونی خانوادتو‌راضی کنی حتی اگه بزنن توسرت قشنگتره تابخوای با مردی باشی که یساله نزدیکتم نشده،،اگه بهت پول میده که جمع کن و طلا بگیر اگه نمیده هم مهرتو بزار اجرا و‌برو‌پی زندگیت ،بالاخره منشی یا یکاری برا خودت دست و‌پا میکنی،اونقد تو‌دیوار دستیار دکتر و‌کلینیک زیبایی میخوان،،سنتم کمه زود خودتو‌جمع و جر میکنی

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
من اول زایمان افسردگی گرفتم از بچم بدم میومد نمیخاستم شیرش بدم این حالت الانم برام مونده چون درمان ن ...

یه لحظه فک کن بچت رو شوهرت و یه زن دیگه بزرگ کنن ،همون دختر همسایه ،،ببین حسش که کنی حالت چجوری میشه 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
من اول زایمان افسردگی گرفتم از بچم بدم میومد نمیخاستم شیرش بدم این حالت الانم برام مونده چون درمان ن ...

منم بچم همسن بچه  شماست نمیتونم ولی...یبار خونه مادرم گذاشتم که مثلا به کارام برسم و یکم مستقل شم... بعد سه ساعت شروع کردم به لرزیدن و گریه.... واقعا هرچقدرم افسرده باشی دوری سخته 

من  ترکش میکنم چون کمبودی تومن دیده رفته سراغ یکی دیگه اگه بابقیه خوشه بزارباشه منم راهموجدامیک ...

اینکه راهت رو جدا میکنی درسته ولی اینکه فکر کتی کم گذاشتی باید بهت بگم خیانت مطلقا ربطی به کم گذاشتن همسر نداره!

من

بد بینه؟ منمشکلی نداره تازه از چادر هم بدش میاد ولی خب

نه بابا بدبین هم هست. عاشق چادر هم هست😂 نظامیه.

خیانتش در این حد بوده ک یه کلمه محبت آمیز زیر پست یکی از خانوما فامیل نوشت ولی خب داغون شدم با اینکارش هنوزم هرشب کابوس میبینم

مثلا من خونوادم میگن هوو هم بیاره باید بمونی بچه دوساله دارن چیکار باید بکنم

برای خودت ی شغل  دستو پا کن پول جم کن بده طلا قایم کن خلاصه ب هر طریقی. وقتی شغلی حرفه ایی یاد گرفتی دیگ وابسته ب خانوادت نیسی ازش مدارک جم کن اسکرین ن فیلم از پیاما. صداشو. ضبط. کن خلاصه. و بعد.    ب درجه ایی رسیدی ک میتونی از پس خودتون بربیای جدا شو 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

اسی  سوره مزمل رو‌گفتن بخونی اونو بخونه به   نیت اینکه رابطه تون خوب بشه. اگه بهش نزدیک باشی اونم هوس خیانت نمیکنه ...

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
میشه یکم دل داری بدی ک چجوری به روش نیارم یک بار دیگ هم دیدم ولی متاسفانه مدرکی جمع نکردم 

ببین گلم حالا که میخوای به روش نیاری یعنی میخوای به زندگیت ادامه بدی

ببین خودت کجا براش کم گذاشتی.یا اون چه خاسته هایی ازت داره 

2790
2778
2791
2779
2792