2777
2789
عنوان

شما حاضرید با همچنین شوهری زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 57 پست

عیبی ندیدم 

منم قبل ازدواج خیلی هارو دوست داشتم بعدش فهمیدم هیچ کدوم به دردم نمی خورن و خودشون دردن

فقط می مونه خانوادش نمی دونم شاید بعدا باهم خوب شین 

فقط مطمئن شو حرفاشون رو همسرت تاثیر نداره و باهاشون رفت و آمد ندارین زیاد 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

ببین ازدواج بعد عروسی انقدر سطحی نیست

خانواده ها حداقلللل ۷۰ درصد روی احوالات هر دو شما تاثیر میزاره

مطمئن باش اگر خانودش بخان گند میزنن توی زندگیت

دوست داشتن چیز مهمیه اما اصلا کافی نیست

همین مغرور بودن باعث میشه بعدا اذیت شی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو تحقیق کن بعد بگو از خودت در میاری  هر کس دوست داره بخوره  من بدم میاد و آدم در ...

دارم میگم حدیث و ولش کن ببین عقل خودت چی میگه.عقل من میگه ک اون آدم ضرری به من نمیرسونه پیش من نمیخوره با ناموس کسی کاری نداره 

اینم سلیقه ایه خب شما بدت میاد رفت و آمد نکن اینم عقل شما میگه عزیز

به نظرم پسری که انقدر مستقل هست و خودش برای عروسیش خرج می‌کنه  مطمئن باش بهتر از پسری هست که خانوادش براش عروسی بگیرن و خرج کنن 

همسر منم برای عروسیمون خیلی تلاش کرد و من بهش افتخار میکنم

مطمئن باش همسرت میتونه تکیه گاه محکمی برات باشه و تا آخر عمر خیالت راحت باشه 

آدمی که مشروب میخوره چه ضرری داره؟اگه تعارف کرد بگه نمیخورم.حدیث چیه از خودتون درمیارید.ببین عقل خود ...

خیلی ضرر داره چون نمیشه از کمال همنشین غافل شد قبحش می‌ریزه برای آدم 

ضرر اندر ضرره

خیلی ضرر داره چون نمیشه از کمال همنشین غافل شد قبحش می‌ریزه برای آدم  ضرر اندر ضرره

من خیلیا رو میشناسم مشروب میخورن

به حد نه اینکه خیلی عذر میخوام سگ مست کنن

هیچ وقتم نگاه بدی ندیدم رفتار بدی ندیدم ازشون و باهاشون رفت و آمد دارم عزیزم

این به خود آدم بستگی داره

من خودم نه تا بحال خوردم و نه دیدم 

عزیزم برو تحقیق کن بعد بگو از خودت در میاری  هر کس دوست داره بخوره  من بدم میاد و آدم در ...

منم از ادمایی نمیخورن بدم میاد چون به نظرم درست و حسابی نیستن

لطفا فن بیان رو افکار و عقایدمون کار کنیم تا توهین نشه به بقیه چون بقیه با شما متفاوتن درست و حسابی نیستن بعد شما هستید؟

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
دارم میگم حدیث و ولش کن ببین عقل خودت چی میگه.عقل من میگه ک اون آدم ضرری به من نمیرسونه پیش من نمیخو ...

شما میگی حدیث چیه از خودتون در میارید

عقل خودم میگه 

کسی که مشروب میخوره اون زمان کسی جلو چشمش هم بمیره تو حال خودش هست و هیچی حالیش نیست ! و قطعا این رفتار درست نیست! 

بماند که یکسری از تجاوزا و تصادفا تو این حال اتفاق میفته 

یه مدت قبل یه تصادفی که کشته داشت راننده اش تو همین حال بود!

منم از ادمایی نمیخورن بدم میاد چون به نظرم درست و حسابی نیستن لطفا فن بیان رو افکار و عقایدمون کار ...

عقیده ی شماست و محترمه 

آزادی بیان هست دیگه 

نمیدونستم یه روزی میاد که برای بد بودن بد هم باید جواب پس بدیم

عقیده ی شماست و محترمه  آزادی بیان هست دیگه  نمیدونستم یه روزی میاد که برای بد بودن بد ه ...

آزادی بیان ن آزادی توهین اینکه شما از مشروب متنفری عقیدتون محترم اما اینکه میگید اونی ک مصرف میکنه درست و حسابی نیست ربطی به ازادی بیان و عقیده نداره در هر صورت توهینه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
شما میگی حدیث چیه از خودتون در میارید عقل خودم میگه  کسی که مشروب میخوره اون زمان کسی جلو چشم ...

بعله کاملا حق باشماست عزیزم

در ضمن من توهین نکردم ک حدیث و از خودتون درمیارید🙂

شایدم منظورمو خوب نرسوندم.

من خیلیا رو میشناسم ک مصرف میکنن اما تابحال جلوی مهمون نخوردن و اصلا نمیارن بزارن وسط تعارف کنن 

من با این ادما رفت و آمد دارم و خودمم حتی میگم خیلی عوارض داره مصرفش دندوناشون اصلا وضعیت خوبی نداره.ببین این ظاهرشونه ببین درونشون چیه

آزادی بیان ن آزادی توهین اینکه شما از مشروب متنفری عقیدتون محترم اما اینکه میگید اونی ک مصرف میکنه د ...

این صحبت من نیست 

صحبت خداست 

البته بحث رفتار هست نه انسان 

من بد صحبت کردم‌

قطعا اگه ترک بشه مطمئنم از خیلی ها که نمیخورن بهتر هستن

من خیلیا رو میشناسم مشروب میخورن به حد نه اینکه خیلی عذر میخوام سگ مست کنن هیچ وقتم نگاه بدی ندیدم ...

همه مثل هم نیستن عزیزم 

من حتی میترسم خونه آدم مشروب خور رفت وآمد داشته باشم 

میزان حساسیت آدما هم فرق میکنه 

من کلا از آدمی که به این چیزا لب میزنه خوشم نمیاد 

این صحبت من نیست  صحبت خداست  البته بحث رفتار هست نه انسان  من بد صحبت کردم‌ قطعا ...

درسته